star star star star

Sveriges førende Country Club

Velkommen til Sveriges førende country club med fantastisk indkvartering i Henning Larsen Architects designet ferielejligheder og golfpakker af høj kvalitet. Går turen til sydsverige blot 30 minutter fra Helsingborg, så er det et must at besøge Woodlands, som er et danskejet 27-hullers golfanlæg, der ligger i det smukke skånske landskab tæt ved nationalparken Söderåsen. Smukt anlagt golfanlæg i det kuperet parklandskab, hvor Pinnan å er indtænkt i layoutet.
Læs mere her
Moderne indkvartering – for både par og grupper

Et unikt helhedskoncept for par og grupper i en hyggelig stemning med særdeles høj service. Du bor midt inde I den Skånske skov ad snoede veje og golfbanen lige udenfor døren. Husene er tegnet af et af Danmarks førende arkitektkontorer, nemlig Henning Larsen Architects. Vælg mellem dobbeltværelser, som ligger samlet i deres egen bygning med 20 værelser på 23 m2 med dejligt badeværelse, tv og en fin terrasse eller større moderne funkishus på 150 m2 med masser af lysindfald, brændeovn i det store køkken, alrum stue, 4 værelser og 2 skønne badeværelser helt ideelt til gruppen på 8 golfere. Det sidste final tough er, at der er dansk tv: DR1, DR2, TV2 og naturligvis Viasat Golf og godt wifi uanset hvilken indkvartering du vælger at bo i. Al indkvartering ligger i gåafstand til klubhuset, 1. tee, proshop og restaurant. Lejer man buggies i mere end 1 dag, kan du have den holdende ved huset eller klubhuset. Ved driving range finder du resortets to padel tennisbaner som du kan leje.

Woodlands – 27 hullers golf med fryd for øjet

Woodlands golfanlæg har 27-huller og består af 3 sløjfer: Magnolia Course, Cedar Course og Pine Course. De to sidstnævnte er designet af Hans Fock og Mahnolia er designet af Donald Steel. Golfbanen er en kuperet skov- og parkbane, hvor du blandt andet støder på udfordrende vandhazarder.
 Woodlands har gode trænings- og opvarmnings faciliteter med veludstyret driving range, Trackman og et godt golfakademi, som er et af de bedste i Sverige.

Centralt på resortet er klubhuset og restauranten placeret. Restauranten er en a la carte restaurant med et frokostkort, en 3-retters menu om aftenen og en lækker søndagsbrunch. Det er muligt at spise ude på terrassen til dem der vil nyde vejret og være helt tæt på golfbanen, som man også kan nyde udsigten til inde i restauranten. Et stort plus er, hvis du lejer buggies i min. 2 dage, kan du have den holdende ved huset eller hotellet. Tiltaler afstanden fra Helsingborg, noget af Sveriges bedste golf og indkvartering i moderne omgivelser i den skånske skov, så tag en smuttur til det svenske, hvor der er masser af plads og ikke overrendt.

background graphic