star star star star

Vila Galé Marina byder på

Placeret lige ud til stranden og med udsigt til den betagende, livlige marina finder du Vila Galé Marina. Golfresortet ligger i byen Vilamoura i Portugal, som er en af de tre hjørner af Algarves gyldne trekant og ligger cirka en halv times kørsel fra den nærmeste lufthavn i Faro. Fra hotellet er der nem adgang til fem af Algarvekystens bedste golfbaner, hvoraf flere af dem har vundet diverse priser. Vila Galé Marina er et 4-stjernet golfresort med masser af muligheder for både aktivitet og afslapning. Hotellet byder på både udendørs og indendørs pool, tyrkisk bad, træningscenter og wellness med hydromassage-pool. Der er i alt 248 værelser på det luksuriøse hotel, hvoraf 14 er suiter, der kan huse både par og familier. Der er desuden mulighed for at leje et værelse designet til mennesker med nedsat mobilitet. Mange af værelserne har havudsigt, og der er gratis wi-fi overalt på hotellet.
Læs mere her
Hvornår er det perfekte tid at rejse til Algarve kysten?

Med sin beliggenhed på Algarvekysten er der rig mulighed for at nyde en solrig golfferie på Vila Galé Marina. Den varmeste måned er som regel august, hvor gennemsnitstemperaturen er cirka 25 grader, mens den koldeste måned som regel er januar. Her er gennemsnitstemperaturen 12 grader, men da der netop er tale om et gennemsnit, kan der altså fortsat være lune dage i januar og februar måned. 

Vil du gerne opleve andet end golfbaner på dine golfrejser, er der rig mulighed for det med et ophold på Vila Galé Marina. Med sin placering lige ud til kysten er der naturligvis gode muligheder for at nyde livet på stranden, og derudover kan du gå på opdagelse i byen, som har masser af gode barer, restauranter og butikker foruden et godt natteliv. 

Hvilke golfbaner er indenfor rækkevidde?

Er du til spændende naturoplevelser, kan du blandt andet overveje en tur til de fascinerende Benagil Caves, som ligger cirka 45 minutter fra hotellet. Der er også mulighed for at tage på delfinture fra byen og nyde synet af de legesyge dyr.

Vila Galé Marina er nok et af de golfresorts med flest muligheder, når det kommer til golfbaner. Der findes baner til alle niveauer og præferencer i den umiddelbare nærhed, og hotellet tilbyder gratis shuttlebus til golfbanerne i området, der alle ligger blot fem minutters kørsel derfra. Booker du din golfferie hos Caddie Golfrejser, får du adgang til Dom Pedro Golf Collection, som omfatter golfbanerne Victoria, Old Course, Millenium, Pinhal og Laguna. 

background graphic