Skip to main content

Vila Galé Marina (Hotelklasse: 4 stjerner)

Vila Galé Marina er et imponerende hotel med den perfekte placering på marinaen i Vilamoura i Portugal. Fra hotellet er du få skridt fra restauranter og beværtninger, attraktive strande og nogle af Europas top 10 golfbaner. Så der er mange gode grunde til at rejse til Vila Galé Marina på din næste golfferie.

Golfbanerne
Inden for 5 minutter fra hotellet ligger 5 af Algarves top golfbaner – Dom Pedro Golf Collection. En af de fem baner er Victoria Golf Course, der siden 2007 har været vært for Portugal Masters, et tilløbsstykke som enhver golfer burde opleve. De fem baner består af ovennævnte Victora Golf, The Old Course Golf Club, Millenium Golf Course, Pinhal Golf Course og Laguna Golf Course. Hos Caddie Golfrejser laver vi golfrejsepakker hvor de fem golfbaner indgår.

Hotellet
Vila Galé Marina har 14 suiter og i alt 229 værelser, alle veludstyret og med god mulighed for at slappe af efter en dag på golfbanen.
Vila Galé Marina ligger på marinaen kun 400 meter fra stranden, tæt på shopping, natteliv og kasino. Derudover har hotellet en god restaurant, bar, spa, inden- og udendørs swimmingpool. 
Hotellets høje serviceniveau er også en vigtig faktor. Vila Galé Marina tilbyder gratis transport til alle Dom Pedro Collections golfbaner i Vilamoura området, så lejebil er ikke nødvendig til dette hotel. En taxi eller transfer fra lufthavnen er tilstrækkeligt.

FILM - se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)


FILM - Dom Pedro Golf Collections (åbner i et nyt vindue)

Priser

En pakke på Vila Gale Marina kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf fordelt på Laguna & Pinhal 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
Meet & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  8.995 9.495 9.495 9.995 10.495 10.995 11.995 11.995 11.495 10.995 9.895 8.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning