star star star star star

Golfresort i topklasse

Spil golf i smukke omgivelser på 18-hullers golfbane, designet af den berømte arkitekt Philip Mackenzie Ross. Foruden en udfordrende golfbane og et god golfakademi, har Vidago Palace Hotel en omfattende spaafdeling, udendørs swimmingpool, flere restauranter heriblandt en gourmet restaurant samt gode omgivelser for naturelskere. 5-stjerners golfresort i historiske bygninger og omgivelser som er hædret med kvalitetsstemplet ”The Leading Hotels of the World”
Læs mere her
Vidago Palace byder på

En time fra Porto, midt i et portvinsmekka uden lige, ligger det eksklusive Vidago Palace. Resortet er 5-stjernet luksus og er over 100 år gammelt. Den gamle og hyggelige atmosfære, er lige så autentisk som dengang det blev bygget. Resortet har 70 værelser fordelt som klassiske værelser, superior, privilege, junior suites og suites. Værelserne har en flot udsigt til landskabet med bjerge. Værelserne er unikke og rummelige.

Der er en udendørs swimmingpool på resortet, der er perfekt til afslapning og afkøling efter en varm dag på golfbanen. Her finder du også hotellets poolbar, der byder på kolde forfriskninger og lækre snacks. Efter en runde golf kan det være rart at slappe af og forkæle sig selv. Vidago Palace Golf og Spa har en spa og wellness-afdeling, der tilbyder forskellige behandlinger, såsom massage og ansigtsbehandlinger. Hotellet har tennisbaner og en legeplads samt en børneklub for børn i alderen 3 til 12 år.

flere restauranter og barer, hvor golfrejsende kan nyde god mad og drikkevarer. Der er noget for enhver smag, og resortet er kendt for sit høje niveau af gastronomi. The Grand Ballroom Restaurant server morgenmad, frokost og middag i sine fantastiske sal, hvor man lige skal huske sig selv på, at man ikke er med i Downton Abbey. Der tilbydes både retter fra det portugisiske og internationale køkken. Skulle du have ønsker til udflugter, så er receptionen klar til at arrangere ture som for eksempel guidede vandreture, vinsmagning eller besøg til lokale seværdigheder.

Vidago Golf Course

Vidago Golf Course ligger i gåafstand fra hotellet og er en skøn 18-hullers bane, som er anlagt i den smukke Centenary Park designet af Philip Mackenzie Ross. Parken havde tidligere en vigtig rekreation-funktion for gæsterne på kurstedet Vidago Palace. De oprindelige ni huller, åbnet tilbage i 1936, er flankeret af smukke høje træer. Hvorimod de resterende ni huller ligger i en mere åben og kuperet natur. Sammen giver det en skøn golfoplevelse i den betagende natur, som er både sjov og udfordrende at spille. Den spektakulære udsigt til slottet og omgivelserne er alt sammen med til, at det kun kan blive en super dag på golfbanen. Golfbanen er en parkbane med en række udfordringer, herunder skovområder, søer, bakker og græsarealer. Banen er designet til at udfordre spillere på alle niveauer, og der er flere tee-steder, så alle kan finde en passende udfordring. Klubhuset er placeret tæt på hotellet og byder på en pro shop, en restaurant og bar, omklædningsrum, golfvogne og andet udstyr der kan lejes samt lounge område, hvor golfere kan slappe af og socialisere sig. Tæt på klubhuset er træningsfaciliteterne placeret.

background graphic