Skip to main content

Unikt tilbud til The Westin Costa Navarino

Hvem kunne ikke tænke sig, at få de sidste varme golfdage presset ud af 2020? Costa Navarino er destinationen, som I disse tider med lave smittetal tilbyder muligheden, hvor du vil kunne forkæle dig selv i luksusriøse ramme og med golfbaner i top kvalitet. 

Unikt efterårs tilbud for golferen, som gerne vil forkæle sig selv og få en af Europas bedste golfoplevelser med hjem
Tilbuddet gælder i perioden fra d. 17. september - 30. november 2020.

Book den online herunder - Viser det sig at rejsedatoerne ikke passer ind i din kalender, så lav en forespørgesel eller kontakt os på tlf. 43 228 100 - så kan vi sagtens finde en løsning for dig!

Du får du yderligere GRATIS med i pakken - merværdi kr. 595,- pr. person
- Buggy på Dunes course
- SIM MAX lejesæt (Dette sæt kan benyttes, såfremt du ikke ønsker at medbringe dit eget golfsæt)


Bag om The Westin Resort Costa Navarino
Ved stranden ud til det Ioniske Hav i Kalamata ligger dette fantastiske hotel, som har fået flere priser for ”Bedste golf resort”.

Hotellet blev bygget af den græske skibsreder og iværksætter Vasilios Konstantakopoulos, hvis ønske var at skabe et ferieparadis, så flere mennesker kan se og opleve hans Grækenland. Han startede i midten af firserne med at opkøbe og olivenmarker fra over 1000 forskellige bønder. For at gennemføre drømmen skulle han bruge 2.500 hektar jord. I maj måned 2010 åbnede så The Westin Resort Costa Navarino - Vasilios Konstantakopulos døde få måneder efter åbningen af hotellet.

Kort

Hotel

The Westin Costa Navarino
The Westin Costa Navarino
Westin Resort Costa Navarino er et fantastisk resort med beliggenhed ud til det Ioniske Hav, og lidt over en times kørsel fra Kalamata. Resortet fik prisen som Europas bedste golfresort i 2017, og lig...