Tag til natursmukke kalamata

Kalamata er et af de smukkeste områder i Grækenland. Området byder på 4 skønne golfbaner i de smukkeste omgivelser. Kalamata er hovedstaden i Messina provinsen - byen ligger ca. 240 km fra Athen. Førhen var byen en af de vigtigste havnebyer i Middelhavet. Området er særligt kendt for deres fantastiske sorte oliven af samme navn. Ønsker du at kombinere golfferien med badeferie og udflugter, så er Kalamata den helt rigtige destination.
Billeder fra Kalamata
Golfbaner i Kalamata

Nyd udsigten udover havet ved Robert Trent Jones Jr. Bay Course 18 hullers golfbane. En oplevelse du ikke må snyde dig selv for, er solnedgangen ved denne golfbane som er helt fantastisk udover havet.  

Tæt på golfresortet ligger The Dunes Course som er designet af Bernhard Langer. Specielt for denne golfbane er panoramaudsigten udover havet, et vandløb langs flere af banerne og den smukke græske natur med oliven- og citrus træer. Det er en udfordrende bane som man har lyst til at spille flere gange. 

Tæt på bjergene er the Hills Course placeret. Der er læ for vinden og banen er lettere kuperet. Det er en god bane til feriegolf og tilgodeser alle niveauer af handicap. 

 José-María Olazábal har designet Olympic Course med baner påvirket af forskellige vindretninger og et fantastisk udkig udover havet. Det er en af de lidt mere udfordrende baner i Kalamata. 

Badeferie og udflugter i Kalamata

Der er mange seværdigheder i Kalamata. Er du til vandsport og andre vandaktiviteter, er der rig mulighed for det på de brede strande. Tag til Polilimnio kløften med et 30 meters højt vandfald, små søer og smuk natur. Går du rundt i Kalamata, kan du ikke undgå at se middelalderborgen, som er et besøg værd. 

Er du historieinteresseret er der også et arkæologiske museum i byen og en udflugt i ruinbyen Messene. Til livsnyderne er der et stort udvalg af lokale restauranter og caféer. Glem ikke at spise kalamata oliven.


Caddie Golfrejsers golfeksperter sider klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan tage kontakt til os på mail: info@caddiegolfrejser.dk eller telefon: 70 15 48 48

background graphic