Golf i ferieparadiset Grækenland

Grækenland er et af danskernes foretrukne rejsemål, og det er bestemt ikke uden grund. Ikonisk arkitektur fra det gamle Grækenland, kridhvide bygninger ved kysten, hyggelige restauranter i små gader med lækker gastronomi og azurblåt vand med et rigt dyreliv er bare nogle af de ting, som lokker danskerne til landet. Mange betragter Grækenland som et ferieland med en masse lækre ferieøer.
Se alle golfrejser
En gemt perle

Landet er dog fortsat relativt uopdaget som golfdestination. Golfbanerne i Grækenland ligger alle ud til kysten, og man vil derfor kunne nyde udsigten ud over havet, når man spiller golf. Derfor er det seasidebaner, man finder i Grækenland. De mest populære golfbaner i Grækenland ligger ved Costa Navarino. Her vil man finde Costa Navarino Golf, som dækker over to 18-hullers golfbaner. Golfbanerne er præget af bakkede greens, oliven og citrontræer. Golfbanerne er tilknyttet det 5-stjernede golfresort The WESTIN Resort, som har både indendørs og udendørs pool, restaurant og wellness.  

Forskellige golfrejser til Grækenland
Områder

Grækenland har middelhavsklima, og temperaturen er relativt ens over hele landet. I sommermånederne ligger temperaturen typisk mellem 20-32 grader, og badevandstemperaturen følger med, da der de fleste steder er mellem 10-12 solskinstimer dagligt om sommeren. Der er næsten ingen nedbør i Grækenland, så dagene er varme og tørre, mens vintrene er milde. Dette skaber også suveræne golfforhold, så man kan nemt nyde en golfferie i Grækenland.   

Kalamata

Kalamata byder på lækre golfbaner i de smukkeste omgivelser. Kalamata er for dig uanset om du ønsker sol og strand eller historiske og kulturelle oplevelser. 

Læs mere her
Læs mere
Golfbaner
Costa Navarino Bay Course

Costa Navarino Bay Course er en spektakulær golfbane beliggende i Grækenland. Med sin fantastiske beliggenhed ved Messinian-bugten tilbyder banen en enestående golfoplevelse. Designet af den legendariske golfbanearkitekt Robert Trent Jones Jr., udfordrer den golfspillere med strategiske bunkers og vandhazarder, der er smukt integreret i den naturlige skønhed. Det kuperede terræn og den frodige vegetation skaber en betagende kulisse for golfspillet.  

Læs mere her
Læs mere
Costa Navarino Dunes Course

Costa Navarino Dunes Course er en imponerende golfbane i Grækenland. Beliggende ved den smukke kyst i Messinia-regionen, tilbyder banen en unik golfoplevelse. Designet af den anerkendte golfbanearkitekt Bernhard Langer, kombinerer den Dunes Course tekniske udfordringer med den storslåede natur. De naturlige sanddyner og den frodige vegetation giver banen et unikt og idyllisk præg. Golfspillere kan nyde en betagende udsigt over Det Ioniske Hav, mens de udforsker de 18 udfordrende huller.  

Læs mere her
Læs mere
The Hills Course

The Hills Course Costa Navarino er en spektakulær golfbane i Grækenland. Designet af Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr., tilbyder den betagende udsigter, brede fairways og strategiske bunkers. Integreret med den smukke natur på Peloponnes-halvøen, er det et golfparadis for spillere på alle niveauer.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Grækenland
Seværdigheder i Grækenland

Med så gode vejrforhold er det oplagt at udforske nogle af de seværdigheder, man kan opleve i Grækenland. Er man på fastlandet, skal man gøre sig selv den tjeneste at tage til Athen og få et indblik i den græske mytologi. Her kan man se Akropolis, Parthenon-templet og Det Olympiske Zeus & Hephaitus Tempel. Tager man ud til øerne, er der masser af natur, der er typisk for de græske øer, som er værd at udforske. Zakynthos har en fantastisk strand, som er omgivet af klipper og vandet er krystalklart. Her kan man også være heldig at se havskildpadder, som kommer til øen og yngler. Tager man til Kos, vil man opleve skove og et rigt dyreliv med bl.a. påfugle. Vil man opleve de kridhvide bygninger med blå tage, som mange nok vil genkende, skal man tage til Santorini. Her ligger bygningerne op af klipper, og man vil se pink blomster overalt.

Traditionel græsk mad

Få en smagsoplevelse hos de lokale olivenbønder og oplev produktionen af olivenolie efterfulgt af en lækker græsk frokost 

Læs mere
Antikke Grækenland

Tag til antikke Grækenland og oplev ruinerne fra gamle byer og borge. Oplev udgravningssted Messene.

Læs mere
Polilimnio

Tag på en udfordrende vandretur og oplev den smukke natur med vandfaldet Polilimno. 

Læs mere