star star star

Lejligheder i Costa del Sol

Placeret midt i smørhullet mellem mere end 10 skønne golfbaner, ligger dette resort perfekt til de golfere, der gerne vil prøve mange forskellige golfbaner, og samtidig bo ved både by og det skønne krystalklare Middelhav. Resortet er det perfekte resort til skønne Long Stays, hvor man kan fordybe sig i dejlig golf i sydens varme. Torrenueva Park er perfekt til dig, som ønsker Longstay eller ønsker sit eget køkken. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede og udsigten er femstjernet!
Læs mere her
Perfekt til Longstay

Resortet er et mindre resort med 43 lejligheder. Der er en hyggelig reception, hvor man også kan få sig en drink. Der er lagt vægt på gæsternes sikkerhed, og der er således TV overvågning på hele området, samt en sikkerhedsvagt, der patruljerer området. Der er gratis parkering uden for lejlighederne.

Alle lejligheder har to soveværelser og et nyrenoveret badeværelse. Køkkenet er veludstyret med mikrobølgeovn, en mindre ovn, køl/frys og kaffemaskine. Der er også en vaskemaskine i lejligheden.

Lejlighederne har high speed wi-fi, mere end 200 TV-kanaler og aircondition. På opfordringer fra skandinaver, er lejlighederne også blevet opgraderet med dyner. Ved ankomst står der vand og en flaske vin klar i lejligheden, som du kan nyde på enten altanen eller den lille have, som er tilknyttet alle lejlighederne. Alle lejligheder ligger mod syd eller vest.

Overnattende gæster er velkomne. De skal registreres i receptionen og der betales et gebyr på 10 euro pr. nat pr. person, som betales direkte til resortet. Har du en lille hund, som du gerne vil medbringe på dit golfophold, så er det også tilladt på Torrenueva Park.

Golf i området

Med kun 10 minutters gang til La Cala by, finder du let et kæmpe udvalg af restauranter, barer og forretninger. Det er det perfekte sted for de gæster, som ønsker lidt byliv, når de ikke er ude at spille golf. Ønsker man et større udvalg af butikker og spisemuligheder ligger Fuengirola og Miramar shoppingcenter kun 10 km fra resortet.

I La Cala kan man få adgang til den smukke boardwalk, som følger kysten næsten hele vejen ud til Cabopino. Her kan man nyde udsigten til det skønne Middelhav, og få nogle skridt i skridttælleren. Skal det stå på traditionelle stranddage, er strandene i La Cala de Mijas kun 450 meter væk fra resortet, og er nogle af de smukkeste i Costa del Sol. De fleste har det blå flag for deres miljøbevidsthed og naturbevarelse.

Klimaet fås ikke bedre til entusiastiske golfere mange andre steder end her! Med mere end 320 solskinsdage om året, er der ikke mange dage tilbage, der kan byde på nedbør! Det er noget de danske golfere virkelig værdsætter – god golf og lune sommeraftner!

Der er mere end 10 golfbaner i området omkring Torrenuova Park, så der er rigeligt med muligheder for at få sine golfteknikker udfordret! Indenfor 10 minutters kørsel ligger golfbanerne El Chaparral og Cabopino. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning af Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus med en skøn restaurant, hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning.


Modsat retning – mod Marbella – ligger Cabopino, som er en meget varieret bane. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra klubhusets terrasse. Begge baner har den skønneste udsigt over Middelhavet, og et klubhus man kan hygge sig i efter et par gode runder på golfbanen. Kvaliteten og udfordringerne på banerne er i top, og faciliteterne er lige som de skal være.

Sightseeing du ikke må gå glip af

Bor man på Torre Nueva Park, har man den hyggelig kystby La Cala inden for 10 minutters gang. Her er der mange gode og hyggelige restauranter og barer.

Vi man have tapas, kan Picoteo anbefales. Ellers er der El Gusto og skal det være rigtig godt (og noget dyrere) er der Little Geranium. Er man mere foukseret på vinen, og vil måske bare have lidt let at spise, så prøv Pura Cepa Vinoteca.

Er man til shopping er det nærmeste mulighed shopping centeret i Fuengirola, Miramar. Alternativt, kan man vælge La Cañada i Marbella eller Plaza Mayor som ligger i Malaga ved lufthavnen. Her er der også et mærkevareoutlet. Man bør heller ikke snyde sig for en tur til Malaga by, hvor man kan ose rundt i de små hyggelige gader. Hvis man er til de lokale markeder med, læder- og kopivarer m.m, så foregår det om onsdagen på den store parkerings plads der ligger parallelt med hovedvejen – ved side af den lille 9 huls bane La Noria.

Er man til kulturelle oplevelser, er der massere af muligheder fx i Malaga by med Picasso museet, Katedralen, Thyssen Muesum eller nogle af de mange andre. Man kan også besøge en Tyrfægterarena – de findes i alle byer. Man kan fx vælge Mijas (Den hvide by) så kan man samtidig nyde den fantastiske udsigt derfra.

Er man til heldags udflugter kunne nogle forslag være Ronda, Gibraltar, Sevilla, ”Kongestien”, Selwo Aventure i Estepona eller Zoo (Bio Parc) i Fuengirola.

Da Caddie Golf er repræsenteret fysisk på Costa del Sol er vi altid behjælpelige med specifikke ønsker om det er en ridetur i den skønne natur, en vinsmagning, Kite surfing eller noget helt andet. Når du booker med os, får du desuden link til en omfattende restaurant guide og detaljeret beskrivelse af forslag til udflugtsmål og en oversigt over relevante arrangementer i området. Vi tilbyder endvidere mulighed for deltagelse i aktiviteter som petanque, bridge, yoga m.m sammen med andre danskere. 

background graphic