Skip to main content

Sommer tilbud til Lydinge Resort i Sverige

Lydinge Resort – et af Skånes bedste golfresorts til en rigtig god pris
Oplev et af Skånes bedste golfresorts i udkanten af Helsingborg. Vi har fundet nogle rigtig gode priser til dig, som gerne vil spille fantastisk golf i Sverige til Sommer. Her spiller du den fantastiske 18 hullers bane, i den smukke skånske natur. Hotellet er et af Sveriges nyeste og har 43 moderne værelser.

Priserne er dynamiske
Lydinge Resort arbejder med dynamiske priser, hvilket betyder at opholdet variere i pris ud fra efterspørgslen. Vi har fået fat i nogle rigtige gode priser på nedenstående datoer, men du må ikke vente for længe, da de hurtigt kan blive udsolgt! 

Trods Sveriges nedlukning, så er det stadig voldsomt populært at booke nu...
Ja, der er meget fart på Sverige, så I må ikke vente med at booke til sommer. Vi modtager informationer fra vores Svenske samarbejdspartnere at de sælger meget til svenskere, så vil du sikre dig plads til en god pris, så skal du booke i dag i stedet for at vente. Blot en godt råd til dig, da det ville være så ærgerligt hvis der er udsolgt før du får bestemt dig,

Læs meget mere om det nye hotel og den spændende bane ved at klikke dig ind på hotellet længere nede i tilbuddet om din næste sommer golf ophold til Sverige.  

Kort

Hotel

Lydinge Resort
Lydinge Resort
Lydinge Resort – et af Skånes bedste golfresorts Oplev et af Skånes bedste golfresorts i udkanten af Helsingborg. Her spiller du den fantastiske 18 hullers bane, i den smukke skånske natur. Hotellet e...