Skip to main content

Lydinge Resort / Eksklusivt tilbud i Sverige

Lydinge Resort – et af Skånes bedste golfresorts til en rigtig god pris
Oplev et af Skånes bedste golfresorts i udkanten af Helsingborg. Vi har fundet nogle rigtig gode priser til dig, som gerne vil spille fantastisk golf i Sverige til Sommer. Her spiller du den fantastiske 18 hullers bane, i den smukke skånske natur. Hotellet er et af Sveriges nyeste og har 43 moderne værelser.

Priserne er dynamiske
Lydinge Resort arbejder med dynamiske priser, hvilket betyder at opholdet variere i pris ud fra efterspørgslen. Vi har fået fat i nogle rigtige gode priser på nedenstående datoer, men du må ikke vente for længe, da de hurtigt kan blive udsolgt! 

Se priserne her - KLIK HER

Booking af golfpakker - Få et gavekort ved booking af et ophold til Lydinge Resort - Eksklusivt ved Caddie Golfrejser!
Ved booking af golfpakker til Lydinge Resort igennem Caddie Golfrejser, vil du få kr. 150,- i rabat på din næste golfrejse pr. person, som du booker. MEN HUSK at du skal kontakte CAddie Golfrejser, så vi kan booke det for dig for at opnå rabatten!

Læs meget mere om det nye hotel og den spændende bane ved at klikke dig ind på hotellet længere nede i tilbuddet om din næste sommer golf ophold til Sverige.  

Kort

Hotel

Lydinge Resort
Lydinge Resort
Lydinge Resort – et af Skånes bedste golfresorts Oplev et af Skånes bedste golfresorts i udkanten af Helsingborg. Her spiller du den fantastiske 18 hullers bane, i den smukke skånske natur. Hotellet e...