Skip to main content

Tikida Golf Palace (Hotelklasse: 5 stjerner)

God golf, luksuriøst boutique hotel på Golf du Soleil, stabilt vejr og rig mulighed for selvforkælelse - det er hvad du får når du vælger Tikida Golf Palace i Agadir.

Golfbanerne
I Agadir er der fem gode golfbaner, som let kan kombineres med Tikida Golf Palace. Tikida Golf Palace er det ene af to golfresorts i Agadir, hvor Golf du Soleils hul 7 ligger op til hotellet.
Golf du Soleil har 36 huller. Begge baner er parkbaner, som fremstår meget velholdte. Servicen på golfbanen er god og med en kort buggy shuttle på 1 minut fra hotellet, så er du hurtigt på banen. Gode træningsfaciliteter i form af drivingrange, putting greens og short game, som ses på mange velkendte golf academies.
Vi kan anbefale, at tage en runde ud fra resortet på en af de andre baner, da der blandt andet er fri transfer til de baner der ligger syd for Agadir.
Den nyeste er Tazeghout Golf Club – designet af Kyle Philips. Dette er en golfbane med mange fantastiske huller og smuk natur. Tazeghout ligger modsat de øvrige baner, nord for Agadir.

Hotellet
Tikida Golf Palace er et skønt boutique hotel på 54 værelser. Hotellet er dekoreret i rolige marrokanske farver i kombination med flotte malerier og skulpturer.
Stedet ligger op til ren afslapning med gode cocktails ved den magiske udendørs pool, eller i det dejlige spaområde med indendørs pool.
Alle værelser er rummelige og ligeledes minimalistisk indrettet, med egen balkon/altan ud til golfbanen eller poolen. Det 5-stjernede hotel ligger cirka 15 kilometer fra Agadir lufthavn, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage fra lufthavnen.

Priser

En pakke på Tikida, kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i junior suite inkl. morgenmad
5 runder golf fordelt på Soleil Championship & Tikida
All transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  11.995 11.995 11.995 10.995 10.995 10.995 Forespørg Forespørg 11.495 11.995 11.995 10.995

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning