star star star star star

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Rejs med Caddie Golfrejser til Marbella i den andalusiske del af det sydlige Spanien, bo på The Westin La Quinta Golf Resort & Spa og nyd den perfekte kombination af golfferie og solferie fra den maleriske golfdal, som omgiver The Westin La Quinta Golf Resort & Spa. På The Westin La Quinta Golf Resort & Spa kan du nyde en vaskeægte golfferie i omgivelser af absolut topklasse. På golfresortet med en beliggenhed midt i en golfdal kan du fornøje dig på det store golfresorts 27-hullers golfbane, og derfor er mulighederne mange for at få en ferie præget af golfkøller, golfbaner og golf.
Læs mere her
Tag til det spanske golfparadis

På golfresortet finder du derudover faciliteter som spa i maurisk stil, døgnåbent fitnesscenter samt udendørs pools med tilhørende afslapningsområde med liggestole, og du har derfor de oplagte rammer for både at nyde en aktiv ferie, en rolig og afslappet ferie eller noget lige derimellem. Fra poolen kan du også nyde hotellets poolbar, ligesom du kan nyde loungeområdet. 

Værelserne på resortet bærer præg af en moderne indretning og har alle de faciliteter, du skal bruge på en skøn solferie. Hop for eksempel i både tøfler og morgenkåbe, som du finder på værelserne efter dit bad, og nyd en stille stund, inden kursen går mod en af resortets to restauranter. I resortets restauranter kan du få serveret middelhavsretter og andalusiske retter, og derfor kan du smage på Spanien og autentisk spansk mad. 

Golfresortets mange faciliteter

Hotellet er omgivet af hav og fra hotellets værelser, der er udstyret med egen terrasse kan du nyde udsigten over hav, pool, golfbane og Sierra Blanca-bjergene. På nogle værelser er der endda en betagende panoramaudsigt, som du uden tvivl kan betragte i timevis. 

Hvis du rejser med børn, kan I benytte jer af The Westin La Quinta Golf Resort & Spas børneklub samt legeplads og sportsbaner. Der er altså også en masse at fornøje sig med for de små, og det gør golfresortet til en oplagt destination for en skøn familierejse også.

Det er ikke for sjov, at sol indgår i Costa del Sol, fordi sol er der en masse af i området. I sommerhalvåret er temperaturerne høje og soltimerne rigtig mange. Juli er den klart varmeste måned med gennemsnitstemperaturer omkring 30 grader. December og januar er de koldeste måneder med temperaturer omkring 15-16 grader, og derfor kan man rejse til The Westin La Quinta Golf Resort & Spa på golfrejser på den tid af året, man foretrækker. 

Læs mere om golfbanen: La Quinta Golf

background graphic