star star star star

Sol Principe

Rejs til Costa del Sol, nærmere bestemt Torremolinos, med Caddie Golfrejser, og nyd golf, strand, sand og vand på en og samme tid på Hotel Sol Principe. Hotellet er særligt kendt for sin imponerende lagunepool, og så finder du mange af Costa del Sols absolut bedste golfbaner i det nærmeste nabolag. Derfor er Sol Principe en oplagt destination for din næste golfferie, hvis du vil nyde sol, sommer, varme og golf i Costa del Sol. På Sol Principe kan du få det hele, som du helst vil have det. På Sol Principe har du mulighed for at booke dit ophold med all inclusive, således at du kan komme helt ned i gear og nyde den service, som du får på stedet. På den måde skal du ikke spekulere på ret meget andet, end på hvilken golfbane dagens golf skal spilles.
Læs mere her
Golf tæt på Sol Principe

I nabolaget omkring Sol Principe finder du de populære golfbaner Chaparral, Golf Torrequebrada, Parador Málaga, Lauro, Santana Golf & Country Club, Marbella Golf samt Anoreta. På selve hotellet finder du en minigolfbane, som du kan fornøje dig med, når du befinder dig på hotellets område. 

Når du holder pauser fra golf og golfbaner, kan du nyde de varmer stråler foroven og lade dig nedkøle i det 1.500 kvadratmeter store lagunepool. Poolen spiller en helt central rolle på hotellet, og du vil derfor have udsigt til enten lagunepool eller hav, stort set uanset hvor du befinder dig på hotellet. Fra værelserne har du udsigt til enten pool eller hav. 

Hotellet byder på

På værelserne kan du nyde den lyse, moderne og minimalistiske værelsesindretning med et spansk touch. Foruden den betagende udsigt ud over det blå vand kan du også nyde både minibar, wi-fi, privat badeværelse og fjernsynsfaciliteter. 

På Sol Principe kan du finde det meste af det, et feriehjerte begærer. På hotellet finder du nemlig ikke kun restauranter, barer og caféer, men også shoppingmuligheder og mulighederne for at tilkøbe spafaciliteter, herunder jacuzzi og massage. 

Den umiddelbare nærhed med vand og hav udmærker sig også ved, at du fra hotellet har direkte adgang til Playamar-stranden, og derfor kan du let tage badehåndklædet under armen og hoppe en tur i Middelhavet. 

I området er der cirka 300 årlige solskinsdage og en høj årlig gennemsnitstemperatur, og derfor er Costa del Sol, Torremolinos og Sol Principe den oplagte rejsedestination for golfrejser og golfferie hele året – dog selvfølgelig med de højeste temperaturer i sommerhalvåret.

background graphic