Skip to main content

Sol Marbella Estepona Atalaya Park (Hotelklasse: 4 stjerner)

Sol Marbella Estepona – Atalaya Park er en gammel kending i nye klæder: golfstedet er nyrenoveret i elegant stil og med unik lokation helt ned til stranden. Har du været her tidligere, så er det på tide at komme tilbage og opleve dette fantastiske hotel med kun 5 minutter til Atalaya Golf Clubs to fantastiske baner: Old - og New Course.

Golfbanerne
Der er rigtig god forståelse for golfspilleres behov, når I vælger at bo på dette hotel. Hotellet har gratis transfer op til de to skønne golfbaner Atalaya Golf Club – Old - og New Course. Atalaya Golf Club er en af de ældste i San Pedro området og har tilbage i 90'erne ofte været brugt til golfskoler for mange danskere. Det ligger i sagens natur i området på solkysten, hvor der er mange andre gode baner. Atalaya Golf Club ligger kun 5 minutter fra hotellet, hvilket gør logistikken enkel og nem.

Old Course er en god, gammel golfbane med et klassisk design og flad i modsætning til mange andre golfbaner i området. New Course er en anelse kortere end Old Course, men mere kuperet, hvilket i visse kredse splitter holdningerne omkring denne bane. Vi syntes dog, at de komplimenterer hinanden godt og forskelligheden gør at man ofte kan nøjes med at spille alle sine runder på disse to baner.

Hotellet
Sol Marbella Estepona Atalya Park er en af Costa del Sols gamle kendinge. Golfhotellet er igennem tiderne tit blevet besøgt af danske golfenyusiaster, som også vender tilbage år efter år. Den gode og rolige beliggenhed, de mange faciliteter og den høje standard er årsagen hertil. Efter den store renovering i sommeren 2018, er det blevet til et helt nyt hotel, som er blevet meget lækkert, men stadig vil kunne kendes af tidligere besøgende.

Sol Marbella Estepona - Atalya Park har et dejligt stort poolområde med god plads og direkte adgang ned til stranden. Rundt om poolen er der solsenge med parasoller, som er gratis at benytte. Her er to restauranter, snack bar og pool bar samt to indendørs lounge-barer, så der er masser af muligheder for at få mad og drikke.

FILM

Priser

En pakke på Sol Marbella Estepona Atalaya Park kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
5 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension 
3 runder golf fordelt på Atalaya Old, New samt Valle Romano 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  6.895 7.195 7.395 7.995 7.795 8.195 8.595 8.595 7.795 7.295 7.195 6.895

 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension 
5 runder golf fordelt på Atalaya Old og New course 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  8.495 8.895 9.695 10.195 9.995 10.495 10.995 10.995 9.995 9.495 8.995 8.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning