star star star star

Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona – Atalaya er nyrenoveret i elegant stil og med unik lokation helt ned til stranden. Har du været her tidligere, så er det på tide at vende tilbage og opleve dette fantastiske hotel med kun 5 minutter til Atalaya Golf & Country Clubs to fantastiske baner: Old Course og New Course. Hotellet er også tæt placeret på de populære feriebyer Marbella og Estepona.
Læs mere her
Hotellets faciliteter

Sol Marbella Estepona - Atalaya Park gennemgik en stor renovering i 2018. Golfhotellet er i løbet af årene blevet besøgt af mange danske golfentusiaster, der ofte kommer igen for at nyde hotellets faciliteter og den rolige, gode beliggenhed. Golfhotellet tilbyder rummelige, moderne værelser, de fleste med udsigt over havet, bjergene eller poolen. De er udstyret med alt, hvad du behøver for at gøre dit ophold på dette spektakulære og nyligt ombyggede hotel perfekt. Værelserne har aircondition, balkon, værdiboks, wi-fi, TV med internationale satellitkanaler og et minikøleskab, med minibar. Der er forskellige slags værelser nemlig: economy, værelser med havudsigt, familieværelser, suite som alle er til to personer. Derudover er der beach houses med 2- og 3 soveværelser med et lille køkken.  

Hotellet har også to fantastiske restauranter, Verbena og Parole, der serverer både lækre middelhavsretter og internationale retter. Begge restauranter serverer maden som buffet. Hotellet har intet mindre end 4 barer: Lobby Bar, Salado Bar, Jazz Lounge og Snack Bar.

Faciliteterne på hotellet omfatter en Splash Park, legeplads og Katmandu Adventures-oplevelsen med børneklubber for alle aldre fra 5 år i højsæsonen, 4 udendørs swimmingpools (2 for børn) med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, en sportsbane til fodbold, basketball og håndbold, en atletikbane, 2 beachvolleybaner og tennisbaner (bestilling nødvendig), samt mere end 50.000 m² have. Fra pool området er der direkte adgang ned til den smukke strand.

Dette moderne, ikoniske hotel tilbyder et omfattende underholdningsprogram i løbet af dagen og om aftenen året rundt for voksne og børn. Det har alle de funktioner og tjenester, du har brug for til en uforglemmelig ferie, når du opdager Marbellas skønhed med din familie, venner eller partner.

Golf i Atalaya Golf Club

Hotellet har gratis transfer op til de to skønne golfbaner hos Atalaya Golf Club. Banerne ligger kun 5 minutter fra hotellet, hvilket gør logistikken enkel og nem. Golfanlægget består af to 18-hullers golfbaner Old Course og New Course. Atalaya Golf Club er en af de ældste i San Pedro området og har tilbage i 90'erne ofte været brugt til golfskoler for mange danskere.

Old Course er en god, gammel golfbane med et klassisk design og flad i modsætning til mange andre golfbaner i området. New Course er en anelse kortere end Old Course, men mere kuperet, hvilket i visse kredse splitter holdningerne til denne bane. Vi syntes dog, at de komplimenterer hinanden godt og forskelligheden gør at man ofte kan nøjes med at spille alle sine runder på disse to baner. Golfklubben byder også de nyeste træningsfaciliteter som trackman driving range.

background graphic