star star star star

Hotel i kystbyen Sesimbra

Sesimbra Hotel & Spa er et moderne 4-stjernet hotel placeret i den lille charmerende kystby Sesimbra på kanten af Atlanterhavet. Alle værelser har havudsigt og balkon. Hotellet har en stor udendørs swimmingpool samt en spaafdeling, der tilbyder forskellige behandlinger. Der er mulighed for at spille golf på flere forskellige golfanlæg.
Læs mere her
Moderne hotel

Alle værelser har havudsigt, en balkon, TV, gratis wifi, skrivebord, værdiboks, minibar, aircondition og på badeværelset er der hårtørrer og slippers. Værelserne er fordelt som standard-, deluxe værelser og suites. Hotellet har to restauranter og en bar med udsigt udover havet. Hotellet byder på en udendørs swimmingpool, et trlningslokale, en shop, legeområde for børn og en spaafdeling med sauna og indendørspool samt krops- og ansigtsbehandlinger, tyrkisk bad og massager. Ønsker du en dukkert i havet, så er der direkte adgang til stranden fra hotellet. Sesimbra Hotel & Spa er perfekt for dig, der ønsker et hotel med gode faciliteter, være tæt på havet og have mulighed for at spille golf på flere forskellige golfbaner.

De nærmeste golfbaner

Der er adskillige muligheder for golf i nærheden af Sesimbra Hotel & Spa. Vi anbefaler Orizonte-banerne herunder “Quinta do Peru”, som ligger blot 20 minutter fra hotellet. Aroeira banerne, 2 baner med hver 18 huller, ligger blot 30 minutter fra hotellet, hvor Parkland banen Aroeira II, designet af Donald Steel, ofte vækker stor begejstring hos de fleste golfere.

Selvom den længere transporttid, så er Troia Golf en bane du ikke må undlade på din golfrejse. Troia er en fantastisk Robert Trent Jones-bane på 18 huller med par 72 og faktisk blandt top 5 på golfbaner i hele Portugal. Troia er en mix af links-style og Parkland, som ligger smukt på halvøen blot en kort sejlads fra Setubal.

Ønsker du at opleve naturen og kulturen i det område, I er på golfferie i?

Populære seværdigheder nær hotellet er som sagt stranden ved hotellet, hvor du vil blive mødt af en smuk sandstrand med krystalklart vand. Her er det oplagt at tage en dukkert og nyde solens stråler. Serra da Arrabida er en naturskøn bjergkæde langs kysten, hvor en vandretur ville være ideel. Til de kulturelle og historieinteresserede byder området på et middelalderslot – Sesimbra og Cabo Espichel som er et kystområde med en historisk kirke og et fyrtårn. Ønsker du at give dig i kast med vandsport, så er Lagoa de Albufeira stedet. Lagunen er perfekt til windsurfing, kitesurfing og andre vandsportsgrene.

background graphic