star star star

Unik lokation til liv og indkøb

Tag på golfferie til Costa del Sol i Spanien og bo i en lækker 3+ stjernet lejlighed. Vælger man et longstay på Benalmadena Principe, får man en lejlighed med super central beliggenhed – kun et kvarters kørsel fra Malaga lufthavn. Der er 200 meter til stranden og masser af restauranter og barer. Under en km fra resortet ligger den hyggelige, kunstigt byggede marina, hvor der ligeledes er masser af restauranter og barer. Det kan normalt være en udfordring at bo centralt, da man så kan have udfordringer med parkering, men her er der en dejlig, underjordisk parkering med god plads, så det behøver man ikke spekulere på. Lejlighederne ligger fantastisk placeret tæt på stranden og det velassorterede, spanske supermarked Mercadona. Man kan desuden gå til Selwo Marina, hvor man blandt andet kan opleve delfiner og søløver. Også i gåafstand finder man Parque de la Paloma, hvor der går mange dyr frit rundt blandt andet kaniner, påfugle og høns, og man kan samtidig nyde den store variation af planter og blomster hele året.
Læs mere her
Hvordan er lejlighederne på Principe Benalmadena?

Lejlighederne har en fornuftig størrelse. Alle lejligheder har havudsigt til siden, og vi kan garantere syd eller vestvendt altan. Lejlighederne består af stue, soveværelse, et lille køkken, bad og altan. De er fint udstyret med både vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er et komfur og en mindre kombiovn. Der er standard wifi (Premium kan tilkøbes) og internationale TV-kanaler.

Til de lækre lejligheder følger adgang til den udendørs pool, hvor der også er børnepool og solarie. Har man brug for en nem løsning for mad efter en lang dag med golf, er der en restaurant ved lejlighederne. Der er flere forskellige aktivitetstilbud i nærheden.

Hvilke golfbaner kan du spille?

Mange af vores kunder vælger at spille på Cabopino, El Chaparral eller La Cala's tre dejlige golfbaner America, Asia og Europe. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning mod Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant, hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning.

I modsatte retning – mod Marbella – ligger Cabopino, som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter buggy ud med eltrolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy, er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens, som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra klubhusets terrasse.

Hvordan er området?

Costa de la Luz er et autentisk område i Andalusien i Spanien, hvor du med Caddie Golfrejser kan tage på golfrejser i imponerende, skønne omgivelser samtidigt med, at du kan opleve både spansk kultur, god, god mad, historiske seværdigheder og smuk natur. Spanierne selv elsker at holde ferie i denne del af landet, og med sommertemperaturer i omegnen af 30 grader, er der ikke noget at sige til det.

background graphic