Skip to main content

Principe Benalmadena med 3 golfbaner inkl. buggy

Vil du have en lejlighed med eftermiddagssol i med syd eller vestvendte altaner, bo centralt og kunne gå til stranden, restauranter, barer og have 14 runder golf inkl. buggy på La Calas 3 baner? Så skal du vælge Principe Benalmadena.

Med et long stay på Principe Benalmadena får man en lejlighed med super central beliggenhed – kun et kvarters kørsel fra Malaga lufthavn. Der er 200 meter til stranden og masser af restauranter og barer. Under én km fra resortet ligger den hyggelige, kunstigt byggede marina, hvor der ligeledes er masser af restauranter og barer. Det kan normalt være en udfordring at bo centralt, da man deraf kan have udfordringer med parkering, men her er der en dejlig underjordisk parkering med god plads, så det behøver man ikke spekulere på.

Unik lokation til liv og indkøb
Lejlighederne ligger fantastisk placeret med kun et par hundrede meter fra standen og tæt på det velasorterede, spanske supermarked Mercadona. Man kan desuden gå til Selwo Marina, hvor man blandt andet kan opleve delfiner og søløver. Også i gåafstand finder man Parque de la Paloma, hvor der går mange dyr frit rundt blandt andet kaniner, påfugle og høns, og man kan samtidig nyde den store variation af planter og blomster hele året.

Hvordan er lejlighederne?
Lejlighederne har en fornuftig størrelse. Alle lejligheder har havudsigt til siden og vi kan garantere syd eller vestvendt altan. Lejlighederne er fint udstyret med både vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er et komfur men kun en mindre kombiovn. Der er standard wifi (Premium kan tilkøbes) og internationale TV kanaler.

Golf spilles i denne pakke
Vælger du denne pakke, får du mulighed for at spille på La Cala's 3x 18 hullers baner, som de fleste af vores gæster vælger. La Cala ligger en kort køretur fra resortet i retning mod Benalmadena. Det er tre udfordrende baner med flotte huller, hvor der er huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant, hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning.

I modsatte retning – mod Marbella – ligger Cabopino, som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med el trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy, er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens, som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra klubhusets terrasse.

*Tee tider på La Cala's tre baner - America, Europe & Asia er alle uden tee tid restriktioner og inkl. delt buggy.

Vælg denne pakke hvis du vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på tre populære baner tæt på resortet. 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
30-09-2023AalborgPrincipe BenalmadenaMere end 820.775,-Book
28-10-2023AalborgPrincipe BenalmadenaMere end 818.945,-Book
29-10-2023KastrupPrincipe BenalmadenaMere end 818.795,-Book
04-11-2023AalborgPrincipe BenalmadenaMere end 819.895,-Book

Hotel

Principe Benalmadena
Principe Benalmadena
Unik lokation til liv og indkøb Tag på golfferie til Costa del Sol i Spanien og bo i en lækker 3+ stjernet lejlighed. Vælger man et longstay på Benalmadena Principe, får man en lejlighed med super cen...