star star star star star

Udsøgt golfresort i Lissabon

Praia Del Rey Golf & Beach Resort er et vidunderligt golfresort med verdensklasse golfbaner og en beliggenhed på kanten af Atlanterhavet. Resortet har flere restauranter og barer samt udendørs swimmingpool, en lækker spaafdeling med en opvarmet indendørs swimmingpool. Placeringen ud mod det brusende Atlanterhav fås ikke bedre, så en tur i poolen eller havet er lige forfriskende. Prøv det efter morgenens gåtur eller dagens runde på golfbanen.
Læs mere her
Praia D’El Rey Hotel

Praia D’El Rey resortet er beliggende på den portugisiske sølvkyst lidt nord for havnebyen Peniche og består af et hotel, lejligheder, familiehuset og golfklubhuset. Det omkringliggende område er landligt og byder på overraskende gode fiskerestauranter. Området kaldes for Oeste (Øst) region. Et spændende område, hvor specielt byen Obidos, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige middelalderbyer, er et besøg værd.    

Hotellet har 179 værelser fordelt på værelser og suiter, hvor der enten er havudsigt eller udsigt til haven. Et standdard værelse er på 34 m2 og har foruden en rummelig seng, aircondition, balkon, skrivebord, værdiboks, strygejern, minibar, kaffe/tesæt, mulighed for at tilkøbe wifi, TV samt et badeværelse med badekar, bidet, hårtørrer, badekåber, slippers og toiletartikler fra Acca Kappa. Resortet har et fitnesscenter med konditionsmaskiner, vægte og holdundervisning. Kalyan Spa byder på et udvalg af massager, ansigts- og kropsbehandlinger. Nem adgang til stranden, indendørs- og udendørsswimmingpool. Hotellet har en poolbar, en a la carte restaurant med et middelhavskøkken, en buffetrestaurant med mad fra hele verden og i golfklubhuset er resortets sportsbar.

Praia er for jer der elsker havets brusen og ønsker at have havet tæt på jer hele tiden. Både fra hotellet og fra den fantastiske golfbane er der imponerede udsigter over Atlanterhavet. Praia er for jer der gerne vil have luksus og service i højeste kvalitet og som heller ikke ønsker, at gå på kompromis med golfstandarden.  

Park og links karakter

Praia Del Rey Golf og West Cliffs er bestemt et besøg værd for golfentusiasten, som leder efter baner med links karakter. Banerne ligger på resortet med maksimalt 5 minutters kørsel fra hotellet. Praia Del Rey er en kombination af Park- og Links-style bane med 18 huller designet af Cabell B. Robinson, hvor land og Atlanterhavet går ud i et. Specielt hul 12-15, hvor du vil opleve en ægte Seaside Course på skrænten til Atlanterhavet. West Cliffs er kommet til i juni 2017 med 18 huller designet af Dye Design Group, som for alvor fuldender dette resort med endnu en uovertruffen golfbane med et enormt potentiale til European Tour. Den er ikke nem, men en stor fornøjelse at spille. Den er allerede blevet blandt Europas top-10 golfbaner. Golfakademiet er i forbindelse med udvidelsen af West Cliffs blevet opgraderet. Derfor er golfbanen særligt anbefalelsesværdig til golfskoler.

Desuden kan det varmt anbefales enten ankomst- eller afrejsedagen at spille en runde på enten Campo Real eller Royal Obidos Golf Course. Royal Obidos Golf var den sidste bane Seve Ballesteros designede – et mesterværk, som giver dig en fantastisk golfoplevelse – blot 5 minutter fra Praia del Rey Resort. Campo Real er alt andet end flad! Til gengæld er servicen på banen helt i top og på stigninger, hvor det ville være rart at have en buggy, står det venlige personale klar med en buggy for at transportere dig videre til næste hul. Den 18-hullers Donald Steel golfbane har tilbage i 2010 og 2011 været vært for The Ladies Open of Portugal, der er en del af European Tour-programmet.

background graphic