Skip to main content

Praia del Rey Apartments (Hotelklasse: 4 stjerner)

Er du ude efter en perfekt destination, hvor kvaliteten af golfbanerne er i top, gastronomien udsøgt og golfferie både kan kombineres med gutterne, en romantisk ferie eller træningsrejsen for eliteholdet, så er Praia Del Rey helt sikkert et sted, du skal kigge nærmere på.

Golfbanen
Der er virkelig meget god golf i denne region! Praia Del Rey Golf og West Cliffs er bestemt et besøg værd for golferen, som leder efter links-style golf. Banerne ligger på resortet med maksimalt 1-5 minutter kørsel fra hotellet. Praia Del Rey er en kombi af Park- og Links-style bane med 18 huller, der er designet af Cabell B. Robinson, hvor land og Atlanterhavet går ud i et. Specielt hul 12-15, hvor du oplever en ægte Seaside Course på skrænten til Atlanterhavet.

West Cliffs er kommet til i juni 2017. Med sine 18 huller designet af Dye Design Group fuldendes for alvor dette resort med endnu en uovertruffen golfbane med enormt European Tour potentiale. Den er ikke nem, men en stor fornøjelse at spille. Den er allerede klatret op blandt Europas top-10 golfbaner, og dermed en god grund for dem, som tidligere har besøgt Praia del Rey at komme tilbage igen.

Alene banerne er et tilløbsstykke, men i den grad også golfakademiet, som er blevet gevaldigt opgraderet i forbindelse med udbyggelsen af West Cliffs, som derfor er meget anbefalelsesværdigt til golfskoler. Det kan varmt anbefales, på enten ankomst- eller afrejsedagen, at spille en runde på enten Campo Real eller Royal Obidos Golf Course. Royal Obidos Golf var den sidste bane, som Seve Ballesteros designede – et mesterværk, som giver dig en fantastisk golfoplevelse – blot 5 minutter fra Praia del Rey Resort. Campo Real er alt andet end flad. Servicen på banen er helt i top og på stigninger, hvor det ville være rart at have en buggy, står det venlige personale klar med en buggy for at transportere dig videre til næste hul. Den 18-hullers Donald Steel golfbane har tilbage i 2010 og 2011 været vært for The Ladies Open of Portugal, der en del af European Tour-programmet.

Indkvartering i lejligheder eller villaer
Vi skal ikke længere tilbage end til 2007, hvor Praia Del Rey Golf & Beach Resort blev til Europas bedste golfresort. Resortet har dejlige lejligheder og villaer tæt på golfbanen Praia D’El Rey. Lejlighederne er bygget således, at man kan vælge at bo ved golfbanen og havet. Lejlighederne er self-catering, men ønsker man ikke at stå for maden, så kan alle dagens måltider indkluderes på enten det 5-stjernede Marriott Hotels fem restauranter eller i klubhuset. Lejlighederne er store, luksuriøse og med enten egen have eller balkon. Selve resortet er placeret på en af Portugals mest maleriske kyststrækninger på kanten af Atlanterhavet. Kun få hundrede meter er der fra lejlighederne til stranden.

FILM - Golfbanerne

Priser

En pakke på Praia del Rey Apartments kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i 2 værelses lejlighed
3 runder golf fordelt på Praia del Rey & West Cliff
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
Meet & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  6.495 6.695 7.395 7.895 7.995 7.995   -       -         -       7.795 6.995 6.495

 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i 2 værelses lejlighed
5 runder golf fordelt på Praia del Rey & West Cliff
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  8.495 8.995 9.495 9.995 8.995 8.995 9.995 10.495 9.995 9.495 8.995 8.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning