Skip to main content

Portmarnock Hotel & Golf - Dublin (Hotelklasse: 4 stjerner)

Mange golfbaner har en god historie, men Portmarnocks er helt speciel og starter tilbage i 1847. Her flytter Jameson familien ind i deres sommerresidens og gennem 100 år danner det rammen om et historisk hotel med en verdensklasse links golfbane ud til den uspolerede strand “The Velvet Beach”. Portmarknock Hotel & Golf Links er et helt oplagt resort for en shortstay på den grønne ø.

Golfbanen
Blot 15 minutters kørsel fra Dublin finder du verdensklasse links – Portmarnock Links åbnede I 1995 en linksbane, som du vil nyde at vende tilbage til gang på gang. Den dobbelte Masters vinder og top golfer i 80'erne og 90'erne Bernhard Langer har designet dette mesterværk. Der er masser af interessante huller, som de ophøjede tees og greens, blinde vinkler og doglegs pakket ind i massive rough, som bliver tykkere jo længere du kommer på runden.

Hotellet
Portmarnock Hotel ligger på første række ud til det irske ocean. Dette 4-stjernede golfhotel på første parket, har gennemgået en stor renovation i 2018. Portmarnock er et skønt hotel, meget intimt og den perfekte getaway for en golfer. Hotellet har flere barer, men Bunker bar er en ægte Jameson bar, utrolig hyggeligt indrettet i en klassisk Chesterfield stil med egetræspaneler fra gulv til loft. 
De 134 værelser er smukt indrettet med alle de nødvendige faciliteter som en golfer har brug for. Værelserne vender mod havet, golfbanen eller haven. Alle med en dejlig udsigt.

FILM - se videoen ved at klikke på billedet (åbner et nyt vindue)

Pakkens indhold

Priser

En pakke på Portmarnock kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder fordelt på Portmarnock, The Island & St. Annes Links
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring
Meet & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT    
Pris pr. person fra kr.     7.995 8.995 8.995 9.995 10.995 11.995 10.995 9.995    


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning