Skip to main content

Pestana Vintage Porto (Hotelklasse: 4 stjerner)

Er det vigtigt at bo centralt i Porto og opleve denne helt unikke by – krydret med gode golfoplevelser, så er 4-stjernede Pestana Vintage Porto det helt oplagte valg til din næste golfferie.

Golfbanerne
Når du bor i centrum, så kan logistikken for at komme til golfbanen ofte være en årsag til, at man ikke vælger dette centrale hotel – men der er det anderledes i Porto. Oporto Golf Club og Estela Golf Club ligger blot 30-45 minutters kørsel fra centrum af Porto. Det to historiske golfbaner beliggende ud til Atlanterhavet giver en rigtig god kontrast til det pulserende byliv i Porto.  

Hotel
Pestana Vintage Porto har en fortrinlig beliggenhed ved Douro Floden. Her skal du klart vælge et værelse med udsigt til floden og nyde et lækkert måltid, hvor du kan betragte de mange slanke både, barcos Rabelos, som vinbønderne langt tilbage i tiden har benyttet til at fragte deres portvin til Porto.

Udover lokationen, som ikke er til at tage fejl af, så dannes hotellets unikke rammer af bygninger fra 16. hundrede tallet, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Pestana Vintage Porto er for livsnyderen, som ynder at spadsere rundt til oplevelser med en masse kultur, historie og shopping og selvfølgelig ej at forglemme verdensklasse portvin.

Det hele er selvfølgelig inden for gåafstand fra hotellet. På den anden side af flodbredden finder man alle de historiske portvinshuse, som absolut er et besøg værd. Hotellet har 30 deluxe værelser med udsigt over floden, 15 superior værelser med udsigt over byen samt tre suiter med udsigt over floden.

FILM
 

Priser

En pakke på Pestana Vintage Porto kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
4 runder golf fordelt på Estela & Amarante  
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
Mett & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  11.995 11.995 11.995 12.995 14.495 15.495 14.495 14.495 14.495 14.495 11.995 11.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning