Skip to main content

Pestana Viking (Hotelklasse: 4 stjerner)

Pestana Viking er et hotel med en fantastisk beliggenhed ved den lille landsby, Porches. Herfra får du en vidunderlig udsigt direkte til havet, og mulighed for at besøge Pestanas fire forskellige golfbaner. Bestiller du din golfferie hos Caddie Golfrejser, sikrer du dig en unik golfpakke til konkurrencedygtige priser.

Golfbanerne
Pestana driver de 5 golfbaner: Gramacho, Silves, Alto, Vale da Pinta og Vila Sol. Her kan du opleve god variation i banelayouts og spil. Alle golfbaner har driving range, men Alto har et PGA academy med en fin driving range i tæt tilknytning til de øvrige short game faciliteter. Fra driving rangen slår du i øvrigt fra græs. Banerne ligger mellem 20-30 minutters kørsel fra Pestana Viking med undtagelse af Vila Sol. For at besøge Vila Sol Golf, anbefaler vi en udflugtsdag, hvor I spiller en runde og efterfølgende nyder en god frokost på en af de mange restauranter i Villamoura Marina.

Hotellet
Med et golfophold på Pestana Vikings er du garanteret en god ferie, hvor omgivelserne byder på golf og hyggeligt landsbyliv med lokale restauranter. Der er flere gode grunde til at vælge dette 4-stjernede hotel, heriblandt den fantastiske beliggenhed i et roligt miljø, hvor Porches byder på hyggelige små restauranter og cafeer, som er værd at udforske. Fra hotellet fører en lille privat sti ned til den hyggelige og beskyttede strand i Porches.
Efter dagens runde kan du vælge at slå dig ned ved den udendørs- eller indendørspool, en tur i spa eller nyde en drink i skyggen under de mange pinjetræer i haven. Hotellets værelser er rummelige, og alle med egen balkon. Her kan du forkæle dig selv og vælge et værelse med havudsigt, da det er en udsigt der er værd at betale for.

FILM - se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

 

Priser

En pakke på Pestana Viking kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Pestana banerne 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
Mette & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  7.995 8.495 8.995 9.495 9.495 9.995 10.995 10.995 9.995 8.995 8.495 7.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning