star star star star star

Penina 36-hullers golfanlæg

5- stjernet luksus med 36-hullers golf omgivet af smukke landskaber designet til at imødekomme forskellige niveauer af færdigheder og præferencer. På Penina bor du nærmest på golfbanen med kort afstand til byen Alvor. Penina har huset mange nationale samt internationale golfturneringer. Fra hotelværelset kan du nyde udsigten til de smukke bjerge eller udover hotellets swimmingpool. Spil golf på et af de ældste golfanlæg i Portugal.
Læs mere her
Penina Hotel byder på

Penina Hotel & Golf Resort byder på 188 værelser med et soveværelse, badeværelse med bruseniche, hårtørre, badekåbe og slippers. Værelserne har aircondition, wifi, TV, Nespresso kaffemaskine, minibar, værdiboks. Alle hotelværelserne har en balkon med udsigt til enten hotellets swimmingpool eller til det smukke landskab med bjergene i baggrunden. Hotellet har den største udendørs swimmingpool i Algarve samt en børneswimmingpool i hotellet børneklub for børn i alderen 3 til 12 år. Hotellet sørger også for underholdning, løberuter, shuttle busser til stranden, wifi, concierge service, tennisbaner samt tennisundervisning, fitnesslokale, sauna og spabehandlinger.

Hotellet byder på morgenmad i buffetrestauranten, hvor der også eren aften buffet. Derudover tilbyde The Grill fine dining, L’Arlecchino på italienske retter, The Sir Henry Cotton Club byder på snacks og lette retter, Spikes Bar byder på tapas og vin. Derudover er der på stranden en restaurant, hvor du kan købe snacks og lette retter. Hotellet har også en cocktailbar nemlig Bar Monchique.

Sir Henry Cotton golfanlæg

Golfanlægget er designet af Sir Henry Cotton og består af en 18-hullers par 73 mesterskabsbane, der tidligere har været vært til European Tour. Der er tale om en parkbane med udfordringer i form af vandhazarder og nogle steder out-of-bounds på begge sider af fairways. Der er mange træer på den rimelig flade bane med mange bunkers. Golfanlægget byder også på en resortbane, der både kan spilles som 9- eller 18-hullers. Resort banen er mindre krævende end mesterskabsbanen og byder på smalle fairways, strategisk placerede bunkers og vandhazarder. For nyere spillere har Penina Academy Course som er en 9-hullers, hvor der er mulighed for at øve forskellige slag, mindre bunkers og vandhazarder. Der er et godt træningsakademi på resortet som især er ideelt for begyndere. Træningsområdet byder blandt andet på driving range og andre træningsfaciliteter. Penina er et fremragende resort til dig, der ønsker at træne det korte spil. Der er også en Pro Shop i klubhuset. Ønskes der at spille golf på andre baner ligger Morgado Golf Course og Alamos Golf Course tæt på.

Seværdigheder i nærheden

Alvor-stranden ligger 4 kilometer fra hotellet og der tilbydes shuttlebus dertil. Der er rig mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing, sejlsport og dykning. Især windsurfing og kitesurfing er populært på grund af de gunstige vindforhold. Hotellet har også liggestole til dig, der ønsker solbadning og et sted at slappe af mellem turene i havet. Stranden har blødt sand med klart vand. Der er smukke vandreruter blandt andet i det beskyttet naturområde Ria de Alvor Nature Reserve. Af kulturelle seværdigheder er Portimão Museum og Silves Castle værd at besøge, hvis du ønsker at opleve et gammelt maurisk slot, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt over området.

background graphic