star star star star star

Hotel i særdeles høj kvalitet med Ritz Carltons bag roret

Penha Longa Golf Resort er et fantastisk hotel fuld af historie og traditioner, der stammer fra det 14. århundrede hvor det nuværende hotel fungerede som kloster. Her får du en fantastisk service og et hotel i særdeles høj kvalitet med Ritz Carltons bag roret. Resortet har et golfanlæg med 27-huller som er omgivet af fantastisk natur ved Sintra bjergene. Penha Longa er perfekt for dig, der ønsker luksus og kvalitet.
Læs mere her
Penha Longa byder på

Det overdådige Ritz Carlton Penha Longa ligger i det UNESCO beskyttede område i Sintra bjergene. Her kan du opleve en guddommelig natur lige uden for døren, og hotellet er også kendt for sin gode service. Værelserne er flotte, alle med balkon eller terrasse, som vender ud mod skoven eller mod hotellets swimmingpool eller golfbane. Værelserne er udstyret med king size senge eller to separate senge, med badekar, wifi, LED TV, badekåbe, slippers, hi-fi med bluetooth og en Nespresso kaffemaskine.  

Ritz Carlton Penha Longa har et af de største spaområder i området, med ikke mindre end 1500 m2 med ro og forkælelse fra det prestigefyldte brand Natura Bissé. Wellness afdelingen tilbyder forskellige slags massage, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger. Resortet har også sin egen frisør tilknyttet og tilbyder hår, negle og makeup services.

På hotellet er der flere forskellige restauranter. Her kan du blandt andet besøge den eneste japanske restaurant med en Michelin stjerne i Portugal – Midori. Her serveres japanske gourmetretter med et portugisisk touch. Du kan også besøge den lille restaurant LAB by Sergi Arola med kun 22 siddepladser. Menukortet emmer af nytænkning og spændende smagsoplevelser.
 Restaurant il Mercato byder på det bedste fra Italiens køkken. Her kan du nyde rustikke traditionelle retter. Besøg også den lille gourmetshop, hvor du kan købe diverse vine og delikatesser importeret direkte fra støvlelandet. Efter en god middag kan du sætte dig i ginbaren, hvor du kan prøve mere end 200 forskellige gin og luksus chokolader.

Golf og andre aktiviteter

Penha Longa er en unik oplevelse. Golfanlægget har 27-huller som kan kombineres. Anlægget er designet af Robert Trent Jones Jr. I 2010 vandt Thomas Bjørn European tour på netop dette anlæg på kombinationen Atlantic Course. Vær opmærksom at det der kan falde en del regn i Sintra området, så vi anbefaler et besøg uden for de første måneder af året, da banen ofte er meget våd i denne periode. Ønsker du at spille golf på flere baner kan vi anbefale Oitavos Dunes og Quinta da Marinha. Vi skræddersyr gerne din golfrejse med de golfbaner du ønsker at spille på.

Ønsker du et afbræk for golf byder hotellets omgivelser på vandretur eller løbetur i den smukke Sinta-Cascais Natural Park. Det er også muligt at spille tennis, squash og padel tennis. Er du mere til spiselige aktiviteter, så har resortet også aktiviteter for dig. Hotellet faciliterer vinsmagning, ginsmagning, cocktail workshop og chokolade workshop, cookies workshop og sushi workshop. 

background graphic