Skip to main content

Palmeraie Palace (Hotelklasse: 5 stjerner)

Palmeraie Palace ligger tilbagetrukket fra Marrakech's travle centrum, hvilket giver en landlig ro og rum til ren afslapning. Marrakech er efterhånden blevet et sandt mekka for golfferier, og med en golfbane på hotellet og beliggenheden kun 20 minutters kørsel fra byens centrum, får du her den perfekte blanding af kultur, afslapning og golfferie.

Golfbanerne
Tæt ved Palmeraie Palace ligger der to forskellige lettilgængelig golfbaner. PalmGolf Palmeraie, en 27-hullers Robert Trent Jones bane, som ligger lige op ad hotellet. Derudover er der den nyere Palmeraie Ourika bane, som ligger 30 minutters kørsel fra resortet. Når du bestiller din golfferie hos Caddie Golfrejser, inkluderer vi ofter begge baner i pakken, da der er gratis transfer til begge baner fra hotellet. PalmGolf er en utrolig smuk bane med mange palmer. Palmeraie Ourika er en åben bane, hvor der skal køres i buggy. Deres buggyflåde er udstyret med GPS, køler til drikkelse, rive og vaskeboks til jernene. Vi vil dog anbefale at I også prøver nogle af de andre baner i området, fx Assoufid, hvilket er en utrolig god oplevelse.

Hotellet
Det flotte 5-stjernede Palmeraie Golf Palace ligger i en palmeoase i udkanten af Marrakech. Byggestilen er autentisk og romantisk, og de 288 hotelværelser er luksuriøst indrettet. Alle værelser har enten egen balkon eller terrasse og herfra er der en flot udsigt til poolen, golfbanen eller Atlasbjergene. Når du besøger Palmeraie Palace bliver du mødt af et højt serviceniveau og gæstfrihed.
Til hotellet hører der flere store og dejlige poolområder samt en 4000 kvadratmeter stor spa-massage afdeling med tilhørende fitnesscenter. Desuden er der mulighed for at spille tennis.
På Palmeraie Golf Palace er der tre forskellige restauranter, hvor man kan blive forkælet med marokkansk gastronomi, italiensk a la carte eller spise japanske specialiteter.

FILM - Se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

Priser

En pakke på Iberostar Palmeraie Golf Palace kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Palmeraie Golf Club  
All transfers

Periode 2021/2022 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  7.995 7.995 8.995 8.995 8.495 8.995 9.995 9.995 8.495 7.995 8.995 7.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning