star star star

Österlens Golfklubb ferielejligheder

Oplev et af Skånes smukkeste golfanlæg, Österlens Golfklub. Her er der spændende golfudfordringer for en hver, og masser af fantastiske naturoplevelser. Bo på banen i hyggelige lejligheder, og nyd de smukke omgivelser og den hyggelige restaurant. Skåne er perfekt for dig, der ikke ønsker at rejse langt hjemmefra for få storslået golfoplevelser.
Læs mere her
Österlens Golfklubb ferielejligheder

Når du skal på golfophold ved Österlens Golfklubb, kan du booke dig ind i nogle fine lejligheder, som ligger lige ved Lilla Vik. Lejlighederne har 2 etager med i alt 80 kvm. Her er der badeværelse med brus og toilet i stueetagen, samt køkken og stue. På førstesalen finder du soveværelser og senge til maks. 6 personer. Med til lejligheden hører også en fin gårdhave, hvor du kan nyde solens sidste stråler efter en lang dag på golfbanen. Ved Lilla Vik er der også en skøn restaurant, udendørs pool, petanquebane og to padeltennis baner. Ved Djupadal ligger den anden restaurant i golfanlægget, der er kendt for deres smørrebrød til frokost og deres gourmet aftenmenu. Skulle du blive tørstig eller sulten undervejs, så er der placeret en kiosk efter de første 9 huller på Lilla Vik.  

Hvis du ønsker at nyde den svenske natur, så er der en lang række vandrestier ved Stenshuvud Nationalpark og Brösarps bakker. Kåseberga og Kivik er charmerende landsbyer, hvor du kan nye friske fisk og skaldyr og gå rundt i de hyggelige små gader.

Österlens Golfklubb Golfbaner

Österlens Golfklubb ligger omkring en times kørsel fra Malmö, ud til kysten nord for Simrishamn. Golfanlægget byder på 36 golfanlæg med golfbanerne: Lilla Vik og Djupadal, som byder på variation, udfordringer og smukke landskaber det meste af året. Derudover har begge baner fine træningsområder og driving range. Golflkubben byder også på et godt golfakademi, hvor der tilbydes omfattende træningsaktiviteter, hvor der om vinteren tilbydes indendørstræning.

Lilla Vik golfbane: Österlens Golfklubs oprindelig golfbane. En dejlig parkbane, etableret i 1945 og ombygget i 1979, hvor den blev udvidet til 18 huller. Lilla Vik er en yderst velholdt bane med en fantastisk beliggenhed blandt gamle æbletræer og tæt ved kysten. Foruden Lilla Viks 18 hullers bane, er der også en fin korthulsbane med 6 huller af høj kvalitet. Her kan både øvede og nybegyndere træne nærspil.

Djupadal golfbane: Den nyeste tilføjelse til Österlens Golfklub er golfbanen Djupadal. Denne ligger ligeledes blandt gamle æbletræer, men er derudover meget forskellig fra Lilla Vik. Den er en smule mere udfordrende, og de 18 varierende huller kræver oftest høj koncentration. Banen er forholdsvis kuperet, hvorfor det kan være en god ide at leje en golfbil.

background graphic