star star star star

Oliva Nova Beach and Golf Resort

Oplev Middelhavets hvide sandstrande, sydens sol, wellness og ikke mindst golf i topklasse, så er Oliva Nova Beach and Golf Resort lige noget for dig! Den 18 hullers golfbane er smuk og udfordrende for golfere uanset handicap. Det hjælpsomme personale på Oliva Nova Beach and Golf Resort yder en førsteklasses service, så du bare kan glemme hverdagens bekymringer og lade dig indhylle i luksus. Hvis du trænger til at komme væk fra hverdagsstress, er dette bestemt stedet, der kan få dig til at slappe fuldstændigt af, så du kan koncentrere dig om dit golfspil og afslappende ferie.
Læs mere her
Oliva Nova tilbyder

Dette 4-stjernede hotel er nyrenoveret og har 205 lyse, rummelige, lyse og elegante værelser, alle med en stor overdækket terrasse. Værelserne er mellem 40m² og 60m² og har udsigt til enten swimmingpoolen, stranden eller bjergene. Alle badeværelser har badekar og gratis toiletartikler. Der er gratis wi-fi, aircondition og værdiboks på alle værelserne. Det er muligt at tilkøbe privat pool til sit hotelværelse.

Der er 7 restauranter og 3 barer i resortet. Columbus er en buffetrestaurant med middelhavsinspireret mad. Det er også her du finder morgenmadsbuffeten. El Olivo tilbyder a la carte og er specialiseret i risretter. Tæt på poolen finder du La Pérgola som er en buffet restaurant med show. La Trattoria er en italiensk a la carte restaurant. Aura er en a la carte restaurant med et stort vinkort. Sushi corner tilbyder sushi og Ocean tilbyder lokale egnsretter og er placeret lige ved ridebanerne. Derudover er der lobbybar, pool bar og en loungebar

Oliva Nova Beach and Golf Resort har en lækker laguneformet swimmingpool, hvor du kan svale dig, når sydens varme sol bliver for meget. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Oliva Nova Beach and Golf Resort har eget spa- og wellnesscenter, hvor I kan booke tid til masser af selvforkælelse. Der er tyrkisk bad, jacuzzi, dampbad, sauna, alverdens massage-, ansigts- og kropsbehandlinger, bodyscrub og lysterapi – og meget mere! Vil I en tur i fitnesscenter, findes det også på Oliva Nova Beach and Golf Resort.

Der tilbydes også bil- og cykeludlejning på Oliva Nova Beach and Golf Resort. Der kan spilles tennis, padeltennis og fodbold, og så er resortet også et meget kendt resort for ekvipager, der dyrker dressur eller spring. Det kan man sidde og betragte fra nogle af resortets restauranter.

Oliva Nova golf

Oliva Nova Golf Clubs bane er en udfordrende parkbane med masser af vand i spil, til dem der kan lide det twist. Der er god variation i banen og der er udfordringer for alle spillere, uanset handicap. Hvis du virkelig ønsker en udfordring i form af vand i spil, så er Oliva Nova Golf Club noget for dig. Denne golfbane i Alicante er en mesterskabsbane, hvor der har været afholdt flere store World Championships. Her får du god variation, i form af både korte, mellem og lange huller. Alt i alt er det en god test for golfspillere på alle niveauer. Det er bare om at holde tungen lige i munden, når der er så meget vand. Det finder du ud af, når du spiller Oliva Nova!

background graphic