Enestående golfbaner omgivet af Middelhavets krystalklare vand

Høje temperaturer, mange soltimer, krystalklart badevand i Middelhavet, tyrkisk kultur og golf. På Nordcypern kan du kombinere alt det gode på én golfrejse. Der er mange gode grunde til at rejse til Nordcypern, hvis du vil have en skøn kombination af solferie, golfferie og kulturliv. Se Caddie Golfrejsers udbud af golfferier på Nordcypern nu. Lige midt i Middelhavet finder du solrige Cypern og nærmere bestemt Nordcypern. Den nordlige del af den selvstændige ø er også kendt som den tyrkiske halvdel af øen. På Nordcypern vil du derfor opleve en cypriotisk kultur med et spændende islæt af tyrkisk kultur.
Billeder fra Nordcypern
Golfdestinationen Nordcypern

Den nordlige del af øen er ofte overset og mindre velbesøgt end den sydlige, græske side, men det betyder ikke, at det nordlige Cypern ikke har masser at byde på. Tværtimod. Den nordlige del af Cypern udgør 3354 kvadratkilometer af øens i alt 9251 kvadratkilometer og strækker sig ned til Green Line, der er grænseovergangen mellem nord og syd. Grænsen deler Cyperns hovedstad i to.

Cypern er omgivet af det krystalklare Middelhav, og særligt badevandet omkring den nordlige del af øen er kendt for at være ekstraordinær ren. På Cypern kan du derfor flyde rundt i det blå, rene Middelhav, når du lægger golfkøllerne på hylden. 

Nordcypern byder nemlig også på golfbaner og golfresorts, og det gør øen til en oplagt rejsedestination for en golfferie under varme himmelstrøg. Cypern er en nyere golfrejsedestination, og det gør området spændende at udforske for nye som erfarne golfer.

Seværdigheder Nordcypern

Cypern er en solrig og varm rejsedestination med sommertemperaturer på omkring 30-35 grader. De varme temperaturer varer langt ind i efterårsmånederne, og det er faktisk først hen på vinteren og det tidlige forår, at temperaturerne daler, dagene bliver køligere, og regnvejrsdagene bliver flere. 

Når du holder pause fra golfbanerne, kan du gå på opdagelse i den enestående kultur og forskellige seværdigheder, du kan opleve på Nordcypern. Du kan for eksempel besøge Sophia-katedralen, også kendt som Süleymaniye-moskéen, tage en tur op til det nordligste af øen og hilse på de vilde æsler, se Green Line, der er grænsen mellem den tyrkiske og græske del af øen, eller du kan besøge de mange lækre badestrande.

Du er altid velkommen til at kontakte Caddie Golfrejser, hvis du vil vide mere om Nordcypern og dine muligheder for at tage på golfferie i området med Caddie Golfrejser. Ring på tlf. 70 15 48 48, hvor Caddie Golfrejsers golfeksperter er klar til at guide dig.

background graphic