Golfrejser til skønne Cypern

Du finder Cypern i Middelhavet ca. 100 km syd for Tyrkiet. Øen er delt op i to: en tyrkisk og cypriotisk del. Øen er ikke så kendt som golfdestination som andre europæiske øer og lande, men bør bestemt ikke overses af de golfere som sætter pris på godt og lunt vejr, smukke udsigter og gode golfbaner. På Cypern vil man opleve kvalitet over kvantitet uden at skulle have den store pung op af lommen.
Se alle golfrejser
Golf med smukke omgivelser

Golf på Cypern: Der er i alt 10 golfbaner på Cypern, og det er primært parkbaner. Golfbanerne ligger i smukke omgivelser, og mange steder vil man have udsigt til bjerge og klipper. Cyperns mest populære golfbane ligger på den nordlige side af øen tæt på kysten. Korineum Golf er en 18-hullers golfbane med et stort areal præget af oliventræer, pinjetræer, bjerge i baggrunden og en masse høje bunkers. Det er en ren fornøjelse af spille golf på Cypern

Golfrejser

Klimaet på Cypern er subtropisk, og der er derfor høje temperaturer hele året. I sommermånederne ligger temperaturen typisk på mellem 23-35 grader, og der er mellem 10-12 solskinstimer dagligt. Der er derudover minimal nedbør på Cypern, hvilket gør øen perfekt til golf hele året.  

Fantastiske golfbaner

Klimaet på Cypern er subtropisk, og der er derfor høje temperaturer hele året. I sommermånederne ligger temperaturen typisk på mellem 23-35 grader, og der er mellem 10-12 solskinstimer dagligt. Der er derudover minimal nedbør på Cypern, hvilket gør øen perfekt til golf hele året.  

Korineum Golf

Korineum Golf er en enestående golfbane i Nordcypern. Beliggende ved den smukke kystlinje i Esentepe, tilbyder banen en spektakulær golfoplevelse. Designet af David Hemstock, udfordrer Korineum Golf golfspillere med sine naturlige klitter, strategisk placerede bunkers og udfordrende greens. Med panoramaudsigt over Middelhavet, giver banen en betagende kulisse for golfspillet.  

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Cypern
Oplevelser i Cypern

Vil man tage en pause fra golfen og udforske øen, er der bl.a. mange attraktioner for historieelskeren. Tag ture rundt på øen og se oldtidsruiner, klostre, kirker og anden gammel arkitektur. Der er også en grund til, at mange tager til Cypern på badeferie. Man finder nemlig en masse lækre sandstrande med klart, varmt vand. Det er også muligt at snorkle, da der er masser af liv i vandet på strandene. Dette giver dig derfor muligheden for at kombinere din golfferie med en badeferie.  

Strandaktiviteter

Der er mange aktiviteter på stranden om du ønsker solbadning eller en vandaktivitet, så er der noget for dig. Nyd solen i en solseng eller få sved på panden med en af de mange vandaktiviteter. Tag evt. til den verdenskendte strand, The Golden Beach.

Læs mere
Spøgelsesbyen i Famagusta

Oplev historien om den forladte by Varosha, der siden 1974 har været omringet af pigtrådshegn. Den afspærrede by var tidligere et ferieparadis for jetsettere og nu er alt forladt.

Læs mere
Olivenolie

Oplev hvordan oliven og olivenolie bliver produceret på Cypern. Karpaz olivenolie fabrikken tilbyder spændende rundvisninger.

Læs mere