Skip to main content

Morgado Golf & Country Club (Hotelklasse: 4 stjerner)

I en skøn natur, hævet over byen Portimao ligger det dejlige golfresort, Morgado Golf & Country Club. Resortet er særlig velegnet til par, golfskoler eller grupper.

Golfbanerne
Når du bor på Morgado Golf & Country Club er det oplagt at benytte resortets egne golfbaner: Morgado og Alamos. Begge baner er af særdeles høj kvalitet. Ønsker du at træne findes der et fremragende academy med alle short game faciliteter og en driving range. Træningsfaciliteterne ligger i gåafstand fra hotel til tee 1 på begge baner.
Hvad angår spillet, så er Morgado til at gå rundt og ligger omkring hotellet. Den anden bane, Alamos, bevæger sig bag om hotellet i et mere kuperet terræn, hvor du spiller forholdsvist uforstyrret og alene med naturen.

Hotellet
Morgado Golf and Country Club har store pæne værelser, alle med balkon/terrasse med udsigt ud over banerne Morgado og Alamos. Resortet har restaurant, bar og udendørs swimmingpools. Hotellet har 100 værelser hvilket gør, at alle faciliteter samt klubhus ligger inden for kort afstand af dit værelse. Receptionsbygningen byder også på en restaurant, hvor du vil opleve en fantastisk udsigt over golfbanerne. Her kan alle dagens måltider nydes.

FILM om resortet

Priser

En pakke på Morgado Golf & Country Club kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension
5 runder golf fordelt på Morgado & Alamos 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  - 8.995 9.495 10.495 10.495 8.995 - - 10.995 10.495 8.995 -


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning