star star star star

Morgado Golf & Country Club Algarve

Ved Portimao omgivet af skøn natur ligger det dejlige golfresort Morgade Golf & Country Club, som er perfekt både for par og for grupper, som ønsker at bo helt tæt på golfbanerne. Der er også gode faciliteter for golfskoler. Resort byder på et 36-hullers golfanlæg, swimmingpool, restaurant og bar. Rejser I med børn er der gode faciliteter med både børneklub og børneswimmingpool. Der er både hotelværelser og ferievillaer på resortet.
Læs mere her
Morgado Golf & Country Club byder på

Resortet har 100 værelser fordelt på standard 30 m2, superior 36 m2 og deluxe værelser 88 m2 til 2 personer samt familie værelser 44 m2 til 2 voksne og 2 børn. Alle værelserne har aircondition, LCD TV med kanaler, Hårtørrer, toiletartikler, minibar, værdiboks samt gratis wifi. Superior, deluxe og familieværelserne har balkon med udsigt over golfbanerne. Hotellets lækre swimmingpool er omgivet af liggestole, hvor du kan læse en bog, nye en dukkert alt imens kan du nyde udsigten til den smukke golfbane. Hotellets reception er døgnåbent og tilbyder bagageopbevaring. Der er gratis parkering på stedet.


Hotellets restaurant har panoramaudsigt til de smukke golfbaner og det er denne restaurant, der er inkluderet i halvpensionen. Her kan du nyde en kæmpe morgenmadsbuffet samt en lækker aftensmadsbuffet, hvor du vil møde retter fra hele verden. Club House er resortets a la carte restaurant med et bredt menukort. Det er muligt at sidde og spise ude på terrassen, hvor der også er udsigt til 12 af Morgados huller. Ønsker I at slappe af med en drink, så er hotellets bar lige stedet. Den er placeret i lobbyen med siddepladser ude på terrassen.

Resortets golfanlæg

Når du bor på Morgado Golf & Country Club er det oplagt at benytte resortets egne golfbaner: Morgado og Alamos. Begge baner er af særdeles høj kvalitet. Ønsker du at træne findes der et fremragende academy med alle short game faciliteter og en driving range. Træningsfaciliteterne ligger i gåafstand fra hotel til tee 1 på begge baner. Klubhuset byder også på en Pro shop, hvor du kan købe det nyeste udstyr samt beklædning.

Hvad angår spillet, så er Morgado til at gå rundt med sin placering lige omkring hotellet og er faktisk en af de længste baner i området. Den anden bane, Alamos, bevæger sig bag om hotellet i et mere kuperet terræn, hvor du spiller forholdsvist uforstyrret og alene med naturen. Banerne giver god afveksling og er derfor gode at spille flere gange.

Ikke langt fra resortet finder man Quinta dos Portos som producerer vin og olivenolie. Vi anbefaler at I besøger restauranten, hvor der serveres traditionelle portugisiske retter.

background graphic