star star star star

Costa Azul - Montado Golf Resort

Dette moderne 4-stjernede resort er placeret på "the Country side" af Costa Azul, blot 15 minutter fra Portugals tredje største by, Setubal. Med hotellets beliggenhed og golfbanen lige udenfor døren, vil der være rig mulighed for at nyde både golf, sightseeing i Lissabon eller tag på tur til de omkringliggende vingårde og restauranter. Spil på golfbaner designet af den populære arkitekt Robert Trent Jones.
Læs mere her
Golfresortets byder på

Hotellet har 90 værelser fordelt på superior 25 m2, standard 18 m2 værelser og tre 45 m2 suiter. Alle værelserne er moderne indrettet.

Standard og superior har alle balkon med udsigt til golfbanen eller søen, badeværelse, hårtørrer, air condition, LCD TV, minibar, wifi, værdiboks og mulighed for at lave kaffe og te på værelset. Suiterne har hver især to badeværelser, hvor det ene er med hydromassage kabine. Der er aircondition, balkon med udsigt til golfbanen, hårtørrer, LCD TV, wifi, værdiboks, minibar og muligheden for at lave kaffe og te i suiten.

På hotellet er der både fitnesscenter, sauna og en mindre indendørs swimmingpool. Poolen er omkranset af en skøn terrasse, hvor der er rig mulighed for at slappe af efter en god golfoplevelse. Hotellet rummer desuden en restaurant, der serverer et varieret udvalg af både regionale og internationale retter med udsigt ud til hotellets sø. Efter maden kan du nyde en drink i resortets lounge bar.

Dette 4-stjernede resort er et oplagt feriested til jer der gerne vil have en dedikeret golfferie, men også ønsker muligheden for at tage en afstikker til Portugals hovedstad, hvor der er gode shopping muligheder, kulturelle seværdigheder og nyde den charmerende bymidte. Resortet er populært blandt mange af vores rejsende, hvorfor vi blandt andet også bruger Montado Golf Resort til vores populære golfskole.

Robert Trent Jones baner

Montado Golf Resort har en fantastisk 18-hullers golfbane med gode træningsfaciliteter. Montado Golf adskiller sig meget fra banerne syd for Lissabon. De omkring liggende vinmarker og flotte søer, gør runden på Montado til en oplevelse i sig selv. Det er Robert Trent Jones, der er arkitekten bag den smukke bane. Skulle man fremhæve en af hullerne, så ville det være hul 18 som karakteriseres ved at greenen er placeret på en ø. Blot 30 minutters transport fra resortet finder du Troia Golf som er en 18 hullers golfbane, som også er designet af Robert Trent Jones. Ved Sado floden med udsigt til Arrábida bjerget er Troia golfbane anlagt. Det er en god udfordrende bane som Robert Trent Jones er kendt for og er et besøg værd.


Ønsker du at opleve Portugal udenfor golfbanen kan vi anbefale at tage til en af strandene i nærheden og se solnedgangen. Vil du være aktiv kan vi anbefale paddle eller en fisketur. Det er også muligt at booke en bådtur på Sado floden, hvor delfinerne svømmer. Montado Golf Resort tilbyder flere ture, så det er blot at kontakte receptionen og høre om de mange oplevelser og seværdigheder de tilbyder ture til.

background graphic