star star star star

Melia Villaitana Golf Resort

Her får I golfresort og luksus for alle pengene! To 18 hullers golfbaner designet af Jack Nicklaus, og et eksklusivt resort, der er smukt bygget op som en lille Middelhavsby, med lækre swimmingpools, restauranter, spa- og wellness og diverse sportsfaciliteter. Her kan I nyde sydens varme og samtidig få spillet en masse spændende golf med udsigt til Middelhavet og Benidorms imponerende skyline!
Læs mere her
Golfresortet Melia byder på

Dette smukke 4-stjernede resort er enestående i sit design. Opbygget som en charmerende lille Middelhavsby med 25 bygninger, der i stilen kopierer pittoreske pladser og historiske hjørner af regionen, gør det til en helt særlig oplevelse at bevæge sig rundt på resortet. Bygningerne i mange farver danner rammen om kirken med bytorvet, hvor I finder restauranter, barer og smalle hyggelige gader. Dette er et meget spektakulært feriested på Costa Blanca.

Komfort og service er i højsædet på de 455 værelser og suiter. 99 af værelserne er klassificeret som 5-stjernede og hører under luksuskonceptet ”The Level”. Værelserne har private terrasser med udsigt til enten Middelhavet, golfbanerne, hotellets have eller det store poolområde omgivet af palmer. Det bedste ved det hele er, at på disse kanter er vejret perfekt til golf det meste af året og særligt om vinteren!

Resortet har 5000m² udendørs swimmingpools samt en bred vifte af gastronomiske valgmuligheder, 2 tennisbaner og 6 padeltennisbaner, fitnessrum, et udendørs legeområde og børneklub, kunstig strand og et 1200m² spa- og wellnesscenter med tyrkisk bad, sauna, termiske bade, dampbad, jacuzzi, massage- og skønhedsbehandlinger. Der findes også et Convention Center med 6000m² fleksible rum opdelt i 17 mødelokaler. Resortet ligger kun 40 km fra Alicante lufthavn og et par minutter i bil fra stranden og byen Benidorm.

Golfanlæg af Jack Nicklaus

Golfresortet har et 36-hullers golfanlæg. De to baner er vidt forskellige og begge eksklusivt designet af Jack Nicklaus. De blender i med deres naturlige omgivelser, der har udsigt over bugten, Benidorms skyline og en smuk grøn fyrreskov.

Den første er Levante – The Championship Course, som er en 18-hullers par 72 American Style golfbane med brede fairways og store formede greens. Den anden er Poniente Golf Course, og den indbyder til en mere afslappende golfrunde, hvor buggy er inkluderet i greenfee'en, da Poniente Golf er en mere kuperet bane. Poniente er en fremragende 18-hullers par 62 bane. At banen er en par 62 bane, gør at nogle golfere fravælger den. Det er en skam, da det er en fremragende golfbane, som kræver at man tænker nøje over valget af jern. Det korte spil bliver for alvor bliver udfordret, mest på grund af de hævede greens og teesteder, hvilket gør det svært at bedømme afstand og vind.


Dette eksklusive resort ligger kun få minutters kørsel fra Costa Blancas smukke kystlinje ned til Middelhavets hvide strande. Deraf navnet Costa Blanca - den hvide kyst. Her er solen fremme mere end 300 dage om året og middeltemperaturen ligger på ca. 20°C - varmere om sommeren og køligere om vinteren. Det betyder, at det altid er golfvejr i Costa Blanca!

Benidorm ligger kun 4 km fra resortet og er bestemt et besøg værd. Her kan man finde alt hvad man kan ønske sig i restauranter, barer, butikker og seværdigheder. Prøv fx. at snuse rundt i Old Town, eller tag et kig på den imponerende skyskraber Intempo, der er let at få øje på blandt Benidorms skyline. Besøg den smukke strandpromenade eller tag en tur i det pulserende natteliv.

background graphic