Skip to main content

Le Robinie Hotel & Golf Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Le Robinie Hotel & Golf Resort er et skønt resort med to forskellige indkvarteringsmuligheder. Her kan du enten bo på hotellet med 5 minutters gang til klubhuset, eller du kan bo i selve klubhuset. Resortet ligger kun 15 min. i bil fra Malpensa lufthavn, hvilket gør det yderst nemt at komme til. Der er derfor flere gode grunde til Le Robinie Hotel & Golf Resort Resort er et populært resort til golfferier. Golfbanen er designet af Jack Nicklaus, og er bestemt også værd at flyve til Malpensa for.

Golfbanen
Her kan du kaste dig ud i en vidunderlig par 72 golfbane, hvor masser af risk & reward huller hjælpes godt på vej af de gode greens samt fairways. En klassisk Jack Nicklaus bane, hvor en del bunkers er hævet og en stor sø omkring 17 og 18 hul, hvilket afslutter banen på en spændende måde. Man får noget at tænke over på denne bane, hvor længden på de 6.158 meter også spiller ind.  

Hotellet
Hotellet rummer 246 værelser, hvilket gør det til et oplagt hotel til større grupper. Du kan også booke dig ind i lejlighederne eller standardværelserne i klubhuset, hvor det er dejligt nemt at komme hurtigt ud på banen fra morgenstunden. De fleste faciliteter finder I dog på hotellet, så som fitness og indendørs swimmingpool.

Priser

En pakke på Le Robinie Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Le Robinie Golf Course
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2022/2023     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV  
Pris pr. person fra kr.     9.995 9.995 9.995 9.995 9.995 9.995 9.995 9.995 9.995  


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning