star star star

LAVIDA Hotel

LAVIDA Hotel har alt, hvad du har brug for på dine golfrejser. Lige fra luksus til flot natur. Hotellet ligger på PGA Catalunya Resort, som er et resort i Catalonien i Spanien, der ligger tæt på historiske byer som Barcelona og Girona. Catalonien er en region, som byder på et dejligt middelhavsklima med brandvarme somre og milde vintre. Catalonien og området omkring resortet er generelt grønt og bjergrigt, hvilket giver dig rig mulighed for at spille golf og være aktiv, når du ikke er i gang med at nyde LAVIDA Hotels luksuriøse værelser og faciliteter. Faciliteter som fx to store golfbaner, minigolfbaner og restaurant.
Læs mere her
LAVIDA faciliteter

Værelserne på LAVIDA Hotel er hyggelige og spækket med hightech-gadgets og lynhurtigt wi-fi. Du finder bl.a. in-room sound system, Apple- og PC-opkobling samt LED Smart TV. Derudover finder du på værelserne behagelige senge, en rummelig badeniche og ikke mindst opbevaringsplads til dit golfudstyr og et pengeskab. På værelset har du derfor rigtig god mulighed for at koble på eller af på din næste golfrejse og have styr på dine ting.

På hotellet finder du bl.a. restaurant Bella’s, hvor du kan få dig en middelhavsinspireret aftensmad efter en lang golfdag. På dette golfresort er der nemlig en minigolfbane, hvor du kan træne dine put. Der er også to store golfbaner; en stadiumbane og en tourbane. Stadiumbanen er meget udfordrende med 18 huller, mens tourbanen er mindre udfordrende. På banerne kan du nyde den afslappende natur med søer og træer, og du kan få golfundervisning fra eksperter og blive endnu bedre. Banerne er Spaniens bedste og klar til at give dig en fantastisk golfrejse.

Tæt på golf og andre seværdigheder

Catalonien, som PGA Catalunya Resortet ligger i, er et bjergrigt område med flotte grønne skove, parker samt strande. Området er ideelt til golfferie, fordi vejret typisk er godt og varmt. Den flotte natur er også ideel til fx cykling og ridning. Ud over aktive naturoplevelser kan du med LAVIDA Hotel også få dig en golfferie med historie- og kulturoplevelser. Hotellet ligger nemlig kun 10 minutter fra byen Girona og 60 minutter fra Barcelona, hvor du bl.a. kan opleve middelalderlandsbyer og fx besøge spændende attraktioner som La Sagrada Familia.

Book dit ophold på LAVIDA Hotel hos Caddie Golfrejser allerede i dag, og se frem til en fyldestgørende golfrejse. Vil du vide mere om resortets golfbaner, kan du med fordel kigge på golfsiden.

background graphic