Skip to main content

LAVIDA Hotel at PGA Catalunya Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Besøg Lavida Hotel i Spanien og få en golfferie udover det sædvanlige. Hotellet har en perfekt placering tæt ved Girona og Barcelona, i hjertet af Costa Brava. Banerne er velbesøgte af prospillere, og Lavida er stedet, hvor elegance, komfort og high-tech løsninger forenes.
 
Golfbaner for både amatører og professionelle
PGA Catalunya Resort bliver rost af alle golfere og har vundet adskillige priser gennem tiderne, det er ubetinget Spaniens førende golfresort. PGA Catalunya Resort – Stadium Course er golfbanen, som er nomineret til at skulle ligge fairways til Ryder Cup i 2022. Stadium Course er en af de golfbaner i Spanien som alle vil prøve at spille, og den ligger på listen over verdens top 100 bedste golfbaner. The Stadium Course er det helt store trækplaster, og var i 2015 en af grundende til at PGA Catalunya blev kåret til Europas bedste golf resort. Tour Course er den nysgerrige lillebror. Banen er en anelse kortere, mere kuperet og mere overkommelig for spilleren med højt handicap. Det er en golfbane med rigtig højt kvalitetsniveau. 
Alle fairways er sået med bermuda græs (Som Augusta i øvrigt også har), der er med til at give en bedre golfoplevelse. Kvaliteten af golfbanerne og golfakademiet er uovertruffet, hvilket formodentlig er årsagen til at Ecco touren har valgt at indlede touren her år efter år. 

Hotellet
LaVida Hotel er et dejligt hotel uden officielle stjerne, men ligger på niveau med andre 4-stjernede hoteller. Elegance, design og kvalitet er helt i top. Hotellet udmærker sig med, at hvert værelse har egen buggy parkering i kælderen, hvor buggyen kan lades op, og hvor du kan lade golfudstyret stå til næste dag. Hotellet har kun 50 værelser og ligger ud til hul 16 på Stadium course, så her har du mulighed for at sidde ved poolen og nyde udsigten af andre golfspillere der nærmer sig greenen. Du kan benytte hotellets egen restaurant, eller tage en tur til Girona og afprøve nogle af regionens Michelin restauranter. Resortet er særdeles velegnet til short breaks på 2-5 nætters varighed, og hos Caddie Golfrejser kan vi naturligvis hjælpe med det hele.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning