Velkommen til Lauro Golf Resort

Lauro Golf Resort er det oplagte rejsemål for dig, der ønsker longstay i Spanien. Golfferie i ægte, andalusisk stil på et hyggeligt landsted – det er hvad du møder ved ankomst til Lauro Golf. Lauro Golf har igennem mange år været et yndet golfresort, som mange af vores kunder vælger at vende tilbage til gang på gang. Her bor du i store, rummelige og moderne lejligheder med eftermiddagssol. Den fremragende 27-hullers golfbane, som kan gås rundt, og det venlige team ledet af Melissa, som møder dig ved ankomst, har skabt denne golfsucces.
Læs mere her
Lauro Golf Resort faciliteter

Lauro Golf Resort tilbyder 25 lejligheder i forskellige størrelser. Lejlighederne er flotte, rummelige og er i høj standard med fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, to badeværelser, værdiboks, TV med Canal+ (internationale kanaler), gratis wi-fi, parkering og stor terrasse eller balkon. De ligger smukt placeret med flot udsigt til bjergene og tæt på swimmingpoolen. Lejlighederne er 3-værelset lejligheder med to badeværelser og to seperate soveværelser. Hvis I er 8 personer, kan vi også formidle et 4-værelset townhouse med 3 toiletter og udsigt til golfbanen. Lauro Golf Resort er desuden en af vores mest populære longstay destinationer.

Swimmingpoolen ligger i et hyggeligt grønt område, og indbyder til en forfriskende dukkert når sydens sol bliver for varm og du trænger til at blive nedkølet. På resortet findes også en padeltennisklub, lawn bowls klub og endda et ridecenter, hvis man fristes til en tur på hesteryg.

Du møder altid venlige ansigter, når du ankommer til Lauro Golf Resort. En af de ting, der altid imponerer på Lauro Golf Resort, er den hjertevarme man møder hos alle medarbejderne - lige fra parkeringsvagten, receptionisten, restaurantens tjenere, caddymasteren til det øvrige personale på resortet. Resortets reception har døgnåbent, så du altid kan få hjælp.

Lauro golfanlæg

Lauro golf anlægget består af tre sløjfer du kan kombinere som du har lyst, og det giver masser af spændende udfordringer. Banen ligger i et smukt natursceneri, præget af andalusisk vegetation og dyreliv. Det er ikke ualmindeligt at møde en kanin, hejre eller agerhøne vandrende rundt blandt oliventræerne! Er du heldig kan du også nyde synet af en af områdets mange ørne! Der er også en restaurant tilknyttet til golfanlægget, hvor du finder nogen af de bedste pizzaer i hele Costa del Sol.

Lauro Golf Resort har miljøbeviste golfbaner, hvor man tager højde for tørke og derfor har plantet en del træer, det skal give skygge, så de ikke skal vande så meget i tørkeperioderne. Dette giver en del utrolig natur rundt på golfbanen. Området er stort og med ægte andalusisk natur. På grund af de forrige års beplantning af oliventræer, er Lauro Golf Resort begyndt at producere deres egen olivenolie, som kan fås på destinationen. Bemærk, som noget nyt er det også muligt at medbringe husdyr. Læs mere om golfanlægget her.


background graphic