star star star star

Las Colinas Golf Resort

Rejs med Caddie Golfrejser til Alicante i Spanien på din næste golfferie og bo i absolut nærhed af Spaniens bedste golfbane på golfresortet Las Colinas Golf Resort. Det store golfresorts beliggenhed er intet mindre end imponerende midt i den store grønne dal Dehesa de Campoamor. På Las Colinas Golf Resort kan du nyde fremragende og helt unikke faciliteter og oplevelser, og resortet er uden tvivl et besøg værd. Golfresortet ligger blandt bakkerne i dalen Dehesa de Campoamor tæt ved middelhavskysten lidt syd for Alicante. Dehesa de Campoamor er et helt imponerende, meget smukt og sjældent set naturområde. Dalen er både velbevaret og meget respekteret, samtidig med at både boliger, golfresort og golfbaner er en velintegreret del af det fantastisk grønne området.
Læs mere her
Championship golfbanen

Naturområdet er cirka 200.000 m2 stort, og hjertet af området er uden tvivl den 18-hullers golfbane designet af golflegenden Miguel Ángel Jiménez. Foruden golfbaner tæller området også både golfakademi, driving range, putting green og et approach-område. Golfbanen er ikke mindre end fem gange blevet tildelt prisen “Best Golf Course in Spain” af World Golf Awards, og det siger ikke så lidt.

Golfbanen er tilmed også på Golf World Magazines top-100-liste over de bedste golfbaner i Europa, men det er ikke kun områdets golfbaner, der er kåret som Spaniens bedste, det er golfresortet Las Colinas Golf Resort også. Det er nemlig kåret til “Spain’s and Europe’s Leading Villa Resort” af World Travel Awards, og det hænger sammen med, at golfresortet er en luksuriøs verden for sig. 

Luksus faciliteter på Las Colinas

Det er svært helt at beskrive de luksuriøse faciliteter på Las Colinas Golf Resort, fordi det store golfresorts faciliteter byder på alt det, hjertet ønsker og mere til på fineste vis. På resortet finder du både restauranter og poolbarer, udendørs pools med unikke udsigter, tennis-, padel- og racket-faciliteter, golfshop, fitness-, spa- og wellnessfaciliteter og minimarked. 

På resortet kan du både bo på værelser eller i en luksusvilla, og ligesom med alt andet på Las Colinas Golf Resort er både villaer og værelser gennemtænkte, veludførte, luksuriøse, elegante og helt imponerende. Boligerne ligger i den grønne dal, og du kan derfor både nyde naturområdet, Middelhavet og kysten samt kultur- og byliv i Alicante ikke langt derfra.

Vejret i området omkring Alicante er skønt året rundt, og du kan derfor planlægge dit besøg på det tidspunkt af året, der passer dig bedst. I området er der nemlig en gennemsnitstemperatur på ikke mindre end 18 grader. På årsbasis tæller man cirka 300 solskinsdage, og klimaet i området er kåret til at være blandt både de varmeste, sundeste og bedste i verden.

background graphic