star star star star

La Cala Golf Resort

Med 4 velfortjente stjerner og tre velanlagte 18 hullers golfbaner, er Hotel La Cala et af de bedste golfhoteller på den spanske sydkyst Costa del Sol. Hotellets centrale placering mellem golfbanerne er fremragende. Det er bygget i traditionel andalusisk stil i det bjergrige landskab. Der tilbydes eminent gourmet og underholdning til hotellets gæster. La Cala Golf Resort er for dig der ønsker at udfordre dit spil på flere golfbaner og ønsker at nyde den smukke andalusiske natur i det afslappende feriemiljø golfresortet Med 107 værelser, er der et godt udvalg af forskellige værelses kategorier - alle med en flot udsigt over golfbanerne. Det spænder fra standard dobbeltværelser med balkoner og terrasser til superior værelser, deluxe værelser og juniorsuiter. Værelser er store og rummelige, indrettet i elegant luksuriøs spansk stil. Værelserne er udstyret med aircondition, wifi, fjernsyn, minibar og mulighed for kaffe eller te. Hotellet har en udendørs pool
Læs mere her
Kulinariske oplevelser på La Cala Golf Resort

La Cala Golfresort ligger kun 30 minutter væk fra Malaga lufthavn, 20 minutters kørsel fra den pulserende kystby Marbella og 10 minutter til en af Costa del Sols fantastiske strande. Golfresortet byder på tre parkbaner i den smukke natur, der udfordrer golferens spil. Der er også tilknyttet et golf academy, hvis du ønsker at få undervisning og evt. forbedre din teknik. Der er rig mulighed for at få trænet din præcision, skud og teknikker i golf academy der blandt andet har 6 hullers par 3 bane, grass driving range, putting, chipping og bunker facilities.

Skal din golfferie krydres med kulinariske oplevelser? La Terraza Restaurant åbner dørene op for middelhavskøkkenet, hvor kvalitet, friske lokale råvarer er kernen af oplevelsen. Er du til tapas, små anretninger og udsøgte vine, så er La Bodega et oplagt valg. Ved Asia golfbanen er Clubhouse Restaurant placeret med udsigt til den skønne golfbane. Menuen er tilpasset golferen med fokus på sundhed og kort ventetid. Er du til lette retter kan Panoramic Bar &Restaurant anbefales. Menuen er moderne og international. Mens du ligger ved poolen med en god bog er resortets pool bar oplagt når du trænger til kølige forfriskninger eller salte snacks.

Ren nydelse på La Cala Golf Resort

Trænger du til spa og velvære har hotellet en spa afdeling, hvor der tilbydes en lang række behandlinger og træningsaktiviteter. Der tilbydes hydroterapi, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, manicure, pedicure og forskellige typer af massage. Foruden spabehandlinger er det muligt at få ordnet frisuren i resortets frisørsalon.   

Til den aktive gæst kan der tilkøbes adgang til hotellets fitnesscenter, hvor man bl.a. kan få personlig træning. Der er også squash og tennisbaner, der kan lejes. Der tilbydes også forskellige former for holdtræning. Er vejret til det, foregår de udendørs. Resortet tilbyder pilates, yoga, yogalates, body toning, zumba, aqua toning, cardio kickboxing, therapeutic swimming, aquagym, (G, A, P – glutes, abdomen & legs), circuit training, spinning.

Med sine 3 x 18 huller placeret direkte ved hotellet, udsøgt elegant luksus, let tilgængelighed fra lufthavnen i Malaga og tilbagetrukket i rolige omgivelser fra et af verdens mest berømte og befærdede golf regioner, er man godt på vej. La Cala er et resort, som opfylder de flestes behov om komfortabel luksuriøs indkvartering kombineret med fremragende golf, både på og udenfor resortet.

Bliv klogere på de tre golfbaner på La Cala

Campo America er en 18-hullers bane, der er kendt for sin spektakulære udsigt over bjergene og havet. Banen er udfordrende for spillere på alle niveauer, med lange fairways, store greens og fem søer. Banen har en par på 72 og måler 6.009 meter fra de bageste tees.

Campo Asia er den ældste og sværeste af de tre baner. Den har en par på 72 og måler 5.925 meter fra de bageste tees. Banen kræver præcision og strategi, med smalle fairways, skarpe hældninger og dybe bunkers. Banen har også nogle spektakulære huller, som det 6. hul, der har en ø-green.

Campo Europa er den nyeste og mest venlige af de tre baner. Den har en par på 71 og måler 6.014 meter fra de bageste tees. Banen er mere åben og flad end de andre to, med brede fairways, store greens og færre bunkers. Banen har også nogle smukke huller langs floden Ojén, som det 14. hul, der har en bro over vandet.

background graphic