Skip to main content

La Cala Golf Resort (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Med fire velfortjente stjerner og tre fantastiske 18-hullers golfbaner, er La Cala et af de bedste golfhoteller på Costa del Sol. Let tilgængeligt fra Malaga Lufthavn og tilbagetrukket i rolige omgivelser fra et af verdens mest berømte golfdestinationer, er La Cala Golf Resort et sted, vi varmt anbefaler dig at prøve på golfferien.

Golfbanerne
La Cala Golf Resort er et af de største golfresort i Spanien med hele tre vidunderlige 18-hullers golfbaner. Alle banerne er designet af Cabell B. Robinson, som har hentet en del af sin inspiration af Robert Trent Jones, da de har en fortid sammen. America, Asia og Europe er tre forskellige golfbaner, anlagt i det kuperede terræn med fantastiske udsigter ned mod kysten ved Calahonda.

Faciliteterne er helt i top – lækker proshop, stort moderne klubhus med en fremragende restaurant og et golfakademi med gode træningsområder. Et stort plus ved at spille på La Cala er, at du altid har buggy inkluderet i din greenfee – den skal dog deles af to personer og pt. spilles før kl. 10 og efter kl. 13. Buggy er en nødvendighed på disse golfbaner, men fælles for dem alle er, at du er hævet over fariways, når du slår ud. Så blinde huller er der ikke mange af.

Asia er den korteste, men mest tekniske af de tre baner. America har de spektakulære udsigter over Sierra de Öjen og havudsigt til middelhavet, som ofte udmynter sig i en uforglemmelig golfoplevelse. Europe er den mest tilgivne af de tre golfbaner med brede fairways, fladere terræn og større greens.

Hotel
Med 107 værelser er der et godt udvalg af forskellige værelseskategorier. Dog har alle hotelværelserne en flot udsigt over golfbanerne. Det spænder fra standard dobbeltværelser med balkoner og terrasser til superior værelser, deluxe værelser og juniorsuiter. Værelserne er store og rummelige, indrettet i elegante lyse farver i luksuriøs stil.

Hotellets centrale placering mellem golfbanerne er meget gennemtænkt. Det er bygget i traditionel andalusisk stil i det bjergrige landskab, hvor der på varme nætter tilbydes middage i det fri med god underholdning til dig, som vil forkæle dig selv. Det store og moderne spa er slik for sjælen – umådeligt lækkert og med udendørs jacuzzi med udsigt over golfbanen, så kan du slappe af inden aftenens middag.

FILM 


FILM - Golf Academy

 

Priser

En pakke på La Cala kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
5 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder golf på La Cala America, Europa & Asia inkl. buggy
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  8.245 8.745 9.745 9.995 9.745 8.245 10.495 11.495 9.995 9.745 8.245 7.995

 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
4 runder golf på La Cala America, Europa & Asia inkl. buggy
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.795 9.995 10.995 11.495 10.995 9.495 11.995 12.995 11.495 10.995 9.995 9.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning