Skip to main content

Korineum Golf & Beach Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

På det nordlige Cypern ligger Korineum Golf & Beach Resort ved byen Kyrenia, som er den tyrkiske del af Cypern. Et lækkert hotel direkte på golfbanen, gennemført gastronomiske oplevelser, hyggeligt spa og privat strand er med til at fuldende din golf ferie.
Gæstfriheden og deres professionalisme, som du mødes af fra det øjeblik du ankommer til Korineum Golf & Beach Resort, er med til at give dig en uforglemmelige oplevelse. Glæden bliver ikke mindre af de naturomgivelser på Cyperns nordkyst med en fantastisk udsigt til Middelhavet og bjergene.

Hotellet
Korineum Golf & Beach Hotel består af et skønt boutique hotel med 86 værelser. Her får du et afslappende ophold med masser af aktiviteter lige uden for døren. Besøg fx hotellets spaområde, eller tag et slag tennis på hotellets tennisbaner. 

Skal golfopholdet gå til Cypern, så er Korineum Golf & Beach Resort stedet vi vil anbefale, hvor fantastiske golfoplevelser og afslapning i smukke omgivelser går rigtig godt hånd i hånd.

Golfbanen
Den første 18 hullers golfbane, som er anlagt på Nordcypern er Korineum Golf. Den ligger med store højdeforskellige i en smuk og vild natur, som har nogle af de mest betagende udsigter over Middelhavet fra de fleste af hullerne på golfbanen.
Den varierende flora med både oliventræer, Salvie, timian er med til at gøre de 6.232 meter lange, par 72 golfbane til en stor oplevelse, hvor du samtidig udfordres af diverse bunkers og hasarder hvis du ikke har præcision i dine slag.

Træningsområde
En meget veludstyret driving range og kort spils område er med til at gøre dette resort meget velegnet til undervisning både før og efter runden. Du skal ikke være bange for at der ikke er mok plads, der er 34 udslagssteder, adskillige putting greens samt en 3 hullers bane i fuld længde, som med fordelt kan bruges til træning som opvarmning.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning