star star star star

Oplev Korineum Golf & Beach Hotel

Tag et smut til det nordlige Cypern, hvor du finder Korineum Golf & Beach Hotel. Hotellet ligger ved byen Kyrenia, som er den tyrkiske del af Cypern, og som rummer masser af oplevelser og spændende kultur. Korineum Golf & Beach Hotel er et moderne og helt fantastisk hotel, og her finder du et af Cyperns bedste golfresorter, hvor du ikke kommer til at mangle noget som helst. Hotellet er karakteriseret som et boutiquehotel med 86 værelser, som hver især er indrettet med sans for elegance og den sidste detalje. Værelserne er fuldt udstyret, og du får enten fornøjelsen af havudsigt eller udsigt ud over de store bjerge.
Læs mere her
Hotellets faciliteter

Korineum Golf & Beach Hotel tilbyder en lang række af servicer og aktiviteter. På hotellet kan du blandt andet nyde den store spa- og wellnessafdeling, og så er der selvfølgelig masser af sjov og konkurrence på de nærliggende golfbaner.

Golfbanerne har det tilfælles, at de alle har en smuk udsigt ud over bjergerne, og den vilde natur får lov til at omkranse de grønne baner. Nyd også udsigten ud over Middelhavet fra langt de fleste huller, og lad de forskellige dufte af oliven, timian, salvie og mange andre krydderurter give dig endnu mere ro. Dette golfresort emmer nemlig af ro.

Golfresortet byder på:

  • tennisbaner
  • stor udendørs pool
  • privat strand med tilhørende snackbar
  • flere restauranter
  • forskellige barer.
Området byder på

Lokalområdet byder også på fantastiske oplevelser. Tag en smuttur til Kyrenia på en guidet dagstur, hvor du får hele byens historie, alt imens du bevæger dig rundt til nogle af byens største seværdigheder. Byen rummer nemlig masser af historiske monumenter, ruiner og kirker, som giver plads til mange dages underholdning.

Tager du på golfferie til Cypern, har Korineum Golf & Beach Hotel en 18-hullers golfbane, der var den første af sin slags på Cypern. Her er der masser af højdeforskelle på de 65 hektar, par 72, som du finder på banerne. Derudover er der et tilhørende klubhus, 44 tilhørende buggyer og mulighed for at deltage i flere ugentlige turneringer. Læs mere om Korineum Golf's 18-hullers golfanlæg.


Bestil dine golfrejser hos Caddie Golfrejser, hvis du vil være sikker på at finde det helt rigtige hotel for dig. Korineum Golf & Beach Hotel er noget for de fleste, og her er der god plads til voksenferien, der skal byde på afslapning, golfferie og romantik.

background graphic