star star star star

Playa Granada Club Resort & Spa

Er du på udkig efter destinationen til din næste golfrejse? Costa del Sol er en af de mest populære golfrejsedestinationer i Europa. Playa Granada Club Resort & SPA ligger helt ud til stranden, omgivet af golfbaner og smuk natur. Hotellet tilbyder all inclusive. Du kan nyde den spanske sol ved hotellets udendørs pool. Trænger du til at blive forkælet og slappe helt af, så er hotellets spaafdeling klar forskellig slags massage, ansigtsbehandlinger, sauna, jacuzzi, tyrkisk bad og en indendørs pool.
Læs mere her
Playa Granada's faciliteter

I den østlige del af Malaga finder du Playa Granada Club Resort & Spa der er helt perfekt, hvis du vil være tæt på golfbanen og tæt på havet. Hotellet har 329 værelser fordelt på 2 og 4 personer personers værelser, hvor flere af værelserne er med havudsigt. Værelserne har foruden en dobbeltseng, aircondition, TV, værdiboks, skrivebord, wifi, badeværelse, minibar og terrasse eller fransk altan.

Hotellet har to restauranter Motril Restaurant som er hotellets buffet restaurant, hvor du kan nyde din morgenmad, frokost og aftensmad med havudsigt. Pool baren er placeret helt tæt på hotellets to udendørs pools og her kan du få drinks, cocktails og snacks i løbet af dagen. La Bodega er hotellets a la carte restaurant. Hotellet har også deres eget diskotek, hvor du kan danse til internationale hits.

Hotellets spa tilbyder forskellige massager som kan få dig til at slappe helt af. Spaafdelingen har forskellige krops- og ansigtsbehandlinger som eksfoliering, hydration, hårfjerning og dybde rens. Ønsker du en manicure og pedicure er det også en mulighed. Hotellet tilbyder nemlig forskellige skønhedsbehandlinger som hotellets frisørsalon tager sig af.

Aktiviteter på Playa Granada

Playa Granada Club Resort & Spa er det perfekte sted for dig, der ønsker en aktiv ferie. Hotellet er omgivet af Los Moriscos Golf Clubs 18-hullers golfbane, hvilket er helt perfekt for golfrejsende. Der er gode cykelruter, beach volleybaner, hele 6 tennisbaner, et fitnesscenter med cardiomaskiner og forskellige vægte og fitness maskiner, der er yoga timer, en kunststoffodboldbane og forskellige vandsports som paddle board og kajak. Rejser du med børn er der også en børneklub, der sørger for underholdning og aktiviteter for hotellets yngste gæster.

Los Moriscos Golf Club ligger, som nævnt tidligere, tæt på hotellet og helt ned til havet. Golfklubben har et golf academy, hvis du ønsker at forfine dine færdigheder. Golfanlægget har også en restaurant med udsigt udover Middelhavet. Golfbanen er en 18-hullers golfbane, par 70, der byder på sand og vand hazards. Foruden udsigt til havet, er der udsigt til bjerge.

background graphic