star star star star

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Il Picciolo Golf Course er en naturskøn golfbane med udsøgt beliggenhed i den frodige nordøstlige ende af Etna National Park. Fra stort set alle huller kan man se vulkanen Etna - Siciliens varemærke. Bo tæt på golfbanen med all inclusive og nyd det gode vejr ved hotellets pool eller en afslappende massage i hotellets spaafdeling.
Læs mere her
Golfresortet byder på

Hotellet har 98 værelser og suiter, hvor der er fokuseret på komfort og afslapning. Alle værelserne har en smuk udsigt til vinmarker, frugtplantager og skov, som vandrer op af Etna. 

Værelserne har TV, wifi, værdiboks, air condition, terrasse og store badeværelser med hårtørrer. Hotellet har en stor dejlig pool der indbyder til afslapning og skulle du trænge til forfriskninger, så er der ikke langt fra solsengen til poolbaren. 

Der er morgenmadsbuffet i La Ghiandaia og aftensmaden er som a la carte i samme restaurant. Frokosten kan nydes i Il Palmento som serverer traditionel sicilianske retter. Birdie Bar er hotellets lounge bar, hvor du kan nyde en drink før eller efter aftenens middag. 

Rubia Spa er hotelletet 940m2 spaafdeling der med finsk sauna, tyrkisk bad, opvarmet pool med jets og hydromassage, kolde brusere og afslapningsområde. Spaen tilbyder forskellige massager og skønhedsbehandlinger både til ansigtet og til kroppen. Det er ved spaen du finder hotellets fitnesslokale.

Golf og andre aktiviteter

Il Picciolo Golf Course er en naturskøn golfbane med udsøgt beliggenhed i den frodige nordøstlige ende af Etna National Park. Fra stort set alle huller kan man se vulkanen Etna. 

Golfbanen er kendt for sit layout med mange doglegs og bunkers i et kuperet terræn, hvilket gør den sjov at spille. Il Picciolo Golf Course har gode træningsfaciliteter, hvor du blandt andet kan finde en drivingrange, indspilsgreen samt putinggreen. Her har du dermed de optimale muligheder for at varme godt op til din runde. 

Helt unikt for banen er der karakteristiske stenmure og stensætninger af lavasten. Golfanlægget er blevet opdateret i 2022 med ny reception, nye omklædningsrum, en ny pro golf-shop og et lækkert nyt bar-område med terrasse. Derudover er der kommet en ny golf-simulator.

Golf er ikke den eneste sportsaktivitet, som kan nyde her. Det er mange muligheder blandt andet: tennis, fitness, mountain bike, rafting, trekking. Udflugter på hest, i speedbåde, katamaran eller sejlbåd. 

Hvalsafari og andre former for vandaktiviteter. Derud over ligger der en naturpark i nærheden og der er mulighed for at komme ud på vinsmagning. Dette gør hotellet utrolig interessant for familier, eller folk som gerne vil opleve en hel masse.

background graphic