Skip to main content

Iberostar Founty Beach (Hotelklasse: 4 stjerner)

Det 4-stjernede Hotel Iberostar Founty Beach er den perfekte vinterdestination, hvor vejret kan sammenlignes med det du oplever på de Canariske øer. Selv den lokale konge har sin egen golfbane i Agadir, tæt på dette hotel - så denne golfdestination har bestemt noget at byde på. 

Golfbanerne
I Agadir er der fem gode golfbaner, som let kan kombineres med Iberostar Founty Beach, da der er fri transfer til de fleste baner. Den nyeste er Tazeghout Golf Club – designet af Kyle Philips. Helt klart en bane med mange fantastiske huller og smuk natur. Tazeghout ligger nord for Agadir, hvor de øvrige baner er samlet syd for Agadir. Syd for Agadir finder du banerne Golf du Soleil, Golf Les Dunes og Golf L'Ocean.
Golf du Soleil har 36 huller i god kvalitet. Golf L'Ocean er et 27-hullers anlæg, som åbnede i 2009 – en af de nyeste baner i området. Golf L'Ocean er en god parkbane med dybe bunkers og den er ret åben.
Golf Les Dunes er også en 27-hullers golfbane, som åbnede i 1991. Banen er lettere kuperet med fire store vandhazzarder, som fra tid til anden kommer i spil. 


Hotel
Iberostar Founty Beach Agadir ligger ved stranden og kun 500 meter fra Agadir by. Hotellet har et stort poolområde samt et privat område på stranden. Hotellet er i tre niveauer og de fleste værelser har udsigt til havet eller landskabet. Hotellets fine værelser fra 32 m2 har enten en stor balkon eller terrasse, hvilket er et helt ideelt sted når eftermiddagssolen skal nydes med en kold drink.
Hotellets All Inclusive koncept byder på tre restauranter og to barer, hvor man frit kan tage for sig af marrokanske specialiteter og drinks. Pianobaren har ofte levende musik. Trænger du til en lille udflugt er Souk el Had, som er det største marked i regionen, bestemt et besøg værd. Det ligger blot 10 minutter i taxi fra hotellet.

FILM - se video ved at klikke på billedet (åbner i nyt vindue)

Priser

En pakke på Iberostar Founty Beach kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i junior suite inkl. all inclusive
5 runder golf fordelt på Soleil, Dunes, Ocean & Tikida
All transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  11.995 11.995 11.995 10.995 10.995 10.995 10.995 10.995 11.495 11.995 11.995 11.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning