star star star star

Hotel Terraverda

Med Hotel Terraverda bliver din golfrejse endnu mere spændende. Hotellet ligger på Empordà Golf Club, som er et golfresort omringet af et naturskønt landskab med fyrretræsskove, bjerge og søer i Empordà. Empordà er et område i Catalonien i Spanien, som byder på både naturoplevelser og kulturelle oplevelser. Klimaet i Catalonien er mildt, og somrene kan være utrolig varme, så du har rig mulighed for at nyde dine golfspil på golfresortets to golfbaner eller hoppe i hotellets pool.
Læs mere her
Hotelværelserne på Hotel Terraverda

Har du på din golfrejse brug for at koble af og gemme dig fra varmen, kan du blive på dit elegante hotelværelse, som emmer af ro, og få dig en massage.

Hotel Terraverda har 86 dobbeltværelser med flot lysindfald og rolig stemning med elegante trægulve og træmøbler. Du kan vælge mellem standard-, superior-, deluxe- eller juniorsuiter samt familieværelser. På værelserne er der minibar, 40” TV, dobbeltseng og ikke mindst en udsigt over de flotte golfbaner.

Efter en travl dag på golfbanen kan du hoppe i hotellets udendørspool med saltvand, få massage på værelset eller spise dig mæt på restauranten Entrecamps.

Golfbaner ved Hotel Terraverda

Empordà Golf Club har to golfbaner med 18 huller: Empordà Links og Empordà Forest. Links-banen er præget af små klitter, søer og sandgrave, der minder om baner i fx England. Forest-banen slanger sig mellem fyrretræsskove, som er typiske for middelhavsområder. Banerne garanterer dig derfor en god udfordring og rolig stemning på din golfrejse.

Naturskønne Empordà

Empordà er en naturskøn og historisk del af Catalonien. Området omkring hotellet er derfor fuld af bjerge, skove, søer og strande – men også spændende, historiske monumenter. Når du på din golfrejse får lidt brug for en pause fra golf, kan du derfor bl.a. paddleboarde, kitesurfe, dykke, ride eller cykle, ligesom du kan besøge Montrgí-slottet, Saint Mary-katedralen eller Empúries-ruinerne i byen Girona. Byen ligger kun 10 minutter fra Hotel Terraverda.

Find din næste golfferie lige her hos Caddie Golfrejser. Vil du vide mere om golfbanerne på Empordà Golf Club, er der en hel side om banerne, som du med fordel kan tage et kig på.

background graphic