star star star star star

Golfresort med unik placering

Med en unik placering ud til Atlanterhavet, på golfbanen og kun 5 minutter fra centrum af skønne Cascais - får du ikke et golfresort med bedre beliggenhed. Hotel Quinta da Marinha Resort byder på mange gode faciliteter, og du vil opleve god og personlig service fra de dygtige værter. Her vil du absolut komme til at nyde din ferie, omgivet af skønne, grønne områder, indbydende swimmingpools og fantastisk golfbane med havudsigt.
Læs mere her
Luksus golfresort

Fra Hotel Quinta da Marinha Resort er der kun 4 km. ind til den spændende historiske by Cascais. Cascasis er en by der bedst kan beskrives som, en postkortskøn lille havneby. Den er bestemt mere end et enkelt besøg værd. Fra selve resortet er der ca. 25 km. ind til centrum af Lissabon og 30 km. til den internationale lufthavn. Her får du den perfekte kombination af landlig idyl, smukke omgivelser og golfoplevelser der er helt i top. Golfresortet har både indendørs og udendørs swimmingpool og en lækker spaafdeling. Her er både faciliteter for golfere - såvel som ikke golfere.  

Hotellet består af 188 værelser, alle med enten balkon eller terrasse. På værelserne er der TV, telefon, radio, trådløst internet, hårtørrer, badekåbe, slippers og minibar. Overalt på hotellet er der er lagt stor vægt på design og det traditionelle portugisiske er mikset med det moderne. Hotellet byder på to restauranter og to niche spisesteder med italienske og fiskespecialiteter. Resortet indeholder en ’Health Club’, hvor der er et utal af tropiske bade, sauna, jacuzzi og opvarmet indendørs swimmingpool.

Golfoplevelser der er helt i top

Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Quinta da Marinha fås ofte med gode tilbud, og det er også her de fleste runder spilles. Dog anbefaler vi den fulde pakke, hvor I også besøger Oitavos Dunes og tidligere European tour bane Penha Longa. Gå i fodsporene på Thomas Bjørn, der netop vandt en European tour i 2010 på dette anlæg. Det er en 18 hullers par 71 bane. På ressortområdet er der såvel driving range, putting green og pitching område.     

Hotellet er for dig, der gerne vil have en helt speciel golfoplevelse. Golfbanen er som nævnt lige udenfor døren og Quinta da Marinha tilbyder dig dermed de bedste forhold, for at forbedre dit golfspil. Desuden er hotellet for dig, der ønsker at blive forkælet og nyde roen i det landlige Cascais samtidig med, at du gerne vil være tæt på det pulserende storbyliv i Lissabon   

background graphic