star star star star star

Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Hotel La Finca Golf & Spa Resort er et 5-stjernet eksklusivt resort med 2 blændende golfbaner tilknyttet. Derudover kan I nyde masser af luksus i det smukke spa- og wellnesscenter, så trænger I til at være aktive på spændende golfbaner, men også gerne vil have tid til afslapning og selvforkælelse, så er dette resort stedet for jer!
Læs mere her
Hotel La Finca tilbyder

Hotellet har 120 moderne, store og lyse værelser med terrasser, der har udsigt over golfbanen, poolen eller haven. Samtlige værelser har aircondition, gratis wi-fi, komfortable senge, lækkert badeværelse med både badekar, brusekabine, gratis toiletartikler, badekåde og slippers. Der er værdiboks, LCD TV. Hotellets parkering er på et åbent område, eller mod betaling i overvåget p-kælder. Der findes også ladestationer til elbiler på resortet.

Servicen er høj på hotellet og personalet gør en ekstraordinær indsats for at hjælpe deres gæster med alt, hvad der måtte være 24 timer i døgnet, så det er bare at spørge om alt fra stort til småt. Nyd dine måltider på en af resortets 5 restauranter, hvoraf nogle ligger ved resortet, og andre ligger ude ved golfbanerne. Find jeres yndlingssted og glæd jer over gastronomiske lækkerier, drinks og cocktails.

Nyd livet ved poolen, der har liggestole, balinesiske senge, parasoller og en poolbar, hvor I kan hente en kølig drink, I kan nyde under den spanske sol. Ønsker du lidt ekstra forkælelse, så er Hotel La Finca Golfs wellness afdeling klar til at hjælpe dig. Her kan du booke diverse massage-, ansigts- og kropsbehandlinger, flyde i den indendørs swimmingpool eller benytte jacuzzien med massagejets, chromoterapikabinen, iskabinen, prøve diverse bodywraps og scrubs og meget mere. Book tider og få priser i receptionen.

Til de aktive har Hotel La Finca Golf fitnessfaciliteter, mulighed for at spille tennis, paddletennis, cykle eller benytte fodboldbanerne.

Lidt om La Finca golfanlæg

Her får I hele to golfbaner at forlyste jer med. Begge er 18 hullers baner, men med forskellige udfordringer, så der er noget for enhver smag, ligegyldigt handicap. 

La Finca Golf Course: Denne 18 hullers par 72 bane, beliggende lige ved resortet, har brede og generøse fairways med spektakulære og enestående greens, hvilket gør det muligt for dig at få sat din driver på prøve, uanset dit handicap. Der er mange bunkers, hvoraf de fleste er rigtig dybe. Det giver spillet en ekstra stor udfordring, og da banen er relativt kuperet, anbefaler vi, at man lejer en buggy. 

Villamartín Golf Course: Golfbanen Villamartín designet af Robert Dean Puttman, har også 18 huller og ligger placeret ca. 30 minutters kørsel i den nederste del af en dal, hvilket betyder, at den ikke er specielt kuperet. Til gengæld ligger den i en eventyrlig skov, hvor de naturlige niveauforskelle bringer vandhazarderne i spil og samtidig bidrager til en fantastisk golf- og naturoplevelse, med enestående udsigt til Middelhavet.

background graphic