star star star star star

Hotel Golf Almerimar

Er du ude efter et område, der er mindre turistet, og samtidig byder på en unik golfbane og et skønt resort med faciliteter som pool, spa, strand og udsøgte restauranter? Så skal du ikke snyde dig selv for et ophold på det lækre Hotel Golf Almerimar! Selvom Hotel Golf Almerimar ligger i et af de mindre kendte områder i Spanien, så tag endelig ikke fejl! Dette topklasseresort ligger i et smukt og solrigt område. Faktisk er Almerimar det mest solrige område i Europa med gennemsnitligt 3000 solskinstimer om året og kun meget få nedbørsdage året rundt. Temperaturen er behagelig, med en årlig gennemsnitstemperatur på 20 grader, varmest om sommeren og køligst om vinteren. Så om du tager afsted sommer eller vinter betyder ikke noget – vejret er med dig hele vejen på greenen!
Læs mere her
Hotel Golf Almerimar værelser

Det luksuriøse 5-stjernede Hotel Golf Almerimar byder på 112 lækre, moderne, lyse og rummelige værelser, med en minimumsstørrelse på 55m² og størstedelen har udsigt over enten golfbanen eller swimmingpoolen. Hotellet ligger direkte ud til golfbanen og på ganske få metre har du adgang til golf club, driving range, short game, putting greens og tee 1. Det er derfor helt perfekt for dig der ønsker at være helt tæt på golfbanen. Værelserne har alle de faciliteter, du kan drømme om, med blandt andet en stor terrasse med udsigt, Armani møbler og badeværelse med badekar. Der er toiletartikler og rainshower bruse hoved på badeværelserne. Du kan nyde en god nattesøvn i de brede senge, tempereret med aircondition, wifi, minibar, værdiboks og LCD-TV med udenlandske kanaler.

Hotel Golf Almerimar faciliteter

Hotellet har to lækre udendørs swimmingpools, den ene med jacuzzi. Her kan nyde solen i en liggestol og tage et dyp, når I trænger til nedkøling. Hotellet byder også på en lækker tagterrasse med liggestole og en lille ekstra pool, hvor I kan nyde roen og varmen.

Der findes to restauranter af høj kvalitet på Hotel Golf Almerimar. Den store restaurant serverer klassiske middelhavsretter, både som buffet og a la carte, og har du tilkøbt halvpension, er det denne restaurant, der benyttes. Her kan alle finde noget de kan lide. Ikari Sushi Bar kreerer den lækreste japanske mad med fokus på sushi. I golfresortets lobby finder du hotellets bar, der har et stort udvalg af drinks, cocktails, juice og snacks som også kan nydes på den tilhørende terrasse lige ud til resortets smukke have.

Hotel Golf Almerimar har deres eget spa- og wellnesscenter, med afslappende og velgørende faciliteter som finsk sauna og tyrkisk bad, dynamisk wellnesspool med vandsenge, forskellige massagejets og jacuzziområde, koldtvandspool og afslapningsområde. Der er aldrig overrendt i spa’en, da man skal bestille tid til besøget, for at gæsterne kan få den bedste oplevelse. Det er også muligt at booke tider til massage, krops- og ansigtsbehandlinger, samt skønhedsbehandlinger. Man kan få behandlinger med teknologien Cellu M6 Endermolab, der bekæmper hudens aldringsproces og fedtophobninger på naturlig vis.

Omgivelserne til Hotel Golf Almerimar

Golfresortet byder også på et fitnesscenter, hvor du kan få individuel træning eller træne for dig selv. Der udbydes også en række holdtræninger som pilates og spinning. I sommermånederne er der underholdende aktiviteter ved poolen som vandaerobic.

 I 1976 designede de kendte golfbanearkitekter Gary Player og Ron Kirby denne særlige golfbane i Almerimar. Banen har 27-huller med vandhasarder og strategisk placerede palmer, der giver masser af spillemuligheder og udfordringer for golfspillere på alle niveauer.

Hotel Golf Almerimar ligger yderst smukt mellem det smukke Middelhav og Sierra Nevada bjergene i baggrunden, og det er derfor let at tage en pause fra golfen med en klassisk strandtur eller en kort dagstur i bjergene, hvor I kan nyde udsigten over området.

Hotellet ligger kun få minutters gang fra stranden og fra den hyggelige marina i Almerimar. Der er ca. 40 km til den charmerende gamle by Almeria, som har alt i sightseeing, restauranter og butikker.

background graphic