Skip to main content

Hotel Carlemany (Hotelklasse: 4 stjerner)

Ønsker du at kombinere fantastiske gourmetoplevelser med verdensklasse golfspil, så er Hotel Carlemany og golf på en af Costa Bravas mange golfbaner den oplagte destination til din næste golfferie. 

Golfbanerne 
Girona er et perfekt udgangspunkt til de mange fremragende golfbaner i Costa Brava. PGA Catalunya Resort bliver rost af alle golfere og har vundet adskillige priser igennem tiderne, det er sandsynligvis Spaniens førende golfresort. 
PGA Catalunya Resort – Stadium Course er golfbanen, som er nomineret til at skulle ligge fairways til Ryder Cup i 2022. Stadium Course er en af de golfbaner i Spanien som alle vil spille. Den ligger på listen over verdens top 100 bedste golfbaner. 
Tour Course er den nysgerrige lillebror. Den er en anelse kortere, mere kuperet og for spilleren med højt handicap er det en mere overkommelig bane at mestre, og absolut en golfbane med rigtig højt kvalitetsniveau. 
Når du bor på Hotel Carlemany får du mange fordele ved at spille de fleste runder på PGA Catalunya Resort. Når det er sagt, så må du ikke glemme Club de Golf Costa Brava, Golf d´Aro, Platja de Pals Golf Club og Emporda Golf Club, som byder på alt fra en kuperet bjergbane Golf d'Aro til en klassisk parkland course Platja de Pals. Du kan også besøge Emporda Golf Club, som er et mini PGA Catalunya Resort, hvor du kan spille “Forest” og “Links”, som er Parkland course og links style course. 
 
Hotellet
Hotel Carlemany er dejligt 4-stjernet hotel i centrum af Girona. Her kan du vælge at spise på hotellets restaurant, eller du kan gå på opdagelse i det massive udbud af gourmetrestauranter, som ligger i denne perle af Catalonien. 
Der findes adskillige Michelin restauranter i området, ofte til overkommelige priser, spørg endelig løs, da vi hos Caddie Golfrejser har masser af forslag til det. Hotellet har en skøn beliggenhed centralt i byen, og byder på 90 dejlige værelser, som er indrettet i et moderne og elegant design.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning