Skip to main content

Hotel Alicante Golf (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Alicante Golf er et 4 stjernet hotel tæt på Alicante centrum og blot 10 min. gang fra stranden. Hotellet har 156 værelser med balkon/terrasse og lige udenfor døren finder du golfbanen, Alicante Golf. Her er mindre end 10 km til Alicante Marina og den historiske gamle del af Alicante by. Beliggenheden er derfor optimal for dig der ønsker at kombinere golfferie med storby oplevelser.

Hotel Alicante Golf er en skøn oase midt i det travle Alicante med en befolkning på 330,000. Her kan du slappe af og nyde både golf og gourmet med kort afstand til alt. Hotellet byder på egen restaurant og bar for dem der ikke vil ud og prøve de mange gode restauranter i Alicante her af flere med Michelin stjerne. Området rundt om hotellet byder også på et mindre torv med et udvalg af restauranter samt en stor udendørsbar med mange forskellige drinks og varmelamper så man kan side ud hele natten. 

Hvor er Hotel Alicante Golf?
Hotel Alicante Golf ligger i den vestlige del af Alicante by med under 10 minutter til Alicante Marina og den historiske gamle del af byen. Alicante lufthavn er kun 20 minutter væk og inden for en halvtime ligger der 6 andre baner.

Golfbanen
Alicante golf er en skøn pakke bane i byen. banen byder på 6 par 3 huller, 6 par 4 huller og 6 par 5 huller, man spiller dog aldrig to ens huller i træk. Banen byder også på stor driving range samt indspils område og putte green så der er god mulighed for at varme op. Der er et stort rumligt klubhus med restaurant og bar ud over proshop og omklædningsrum. 

Hvad er karakteristisk ved golfbanen Alicante Golf? 
Seve har altid været en modig golfspiller og Alicante golf belønner de modige. Der er 5 store søer på banen som er i spil på 12 ud af 18 huller. Her kan man virkelig tale om en risk and reward bane. I 2008 blev man færdig med udskiftning af alle greens så de nu fremstår hurtige og ensartede. Greens tager godt i mod men der er ikke mange nemme putts på de udfordrende greens. Alt i alt en skøn parkbane med træer, vand og historiske romerske ruiner som en integreret del af banen. 

Priser

Vejledende Priser

Prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse nedenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den aktuelle udrejsedato, I vælger samt ledige værelseskategorier. Priserne er også baseret på, at man booker rejsen mellem 11- 4 måneder før afrejse, da der i de udvalgte perioder kan være indregnet rabatordninger.

Pakken indeholder:
Fly t/r til Alicante inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse værelse 
Stor morgenmads buffet
5 runder golf fordelt på Alicante eller El Plantio Golf
Billeje Seat Ibiza el. lign. inkl fri KM og std. forsikring

Periode 2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Vejledende pris pr. person DKK  9.345 10.695 10.695  11.245 10.545  9.995 10.995 12.445 10.895 10.895 10.335 9.595


Flyforbindelsen og vejledende pris
Flyforbindelsen, som der er inkluderet er baseret på en direkte flyvning fra en dansk lufthavn eller Hamburg. Det er en gennemsnits flypris, som er benyttet, da flypriser er dynamiske at priserne. Det betyder at priserne kan ændrer sig både i ned- eller opadgående retning.

Højtider — rejseperioder over skole ferier, helligedage, jul, nytår & påske
I de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, vil flypriser og værelsespriser ofte være væsentligt højere. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag, buggy, el-trolley mm.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning