Skip to main content

Hotel Alicante Golf (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Alicante Golf er et 4 stjernet hotel tæt på Alicante centrum og blot 10 min. gang fra stranden. Hotellet har 156 værelser med balkon/terrasse og lige udenfor døren finder du golfbanen, Alicante Golf. Her er mindre end 10 km til Alicante Marina og den historiske gamle del af Alicante by. Beliggenheden er derfor optimal for dig der ønsker at kombinere golfferie med storby oplevelser.

Hotel Alicante Golf er en skøn oase midt i det travle Alicante med en befolkning på 330,000. Her kan du slappe af og nyde både golf og gourmet med kort afstand til alt. Hotellet byder på egen restaurant og bar for dem der ikke vil ud og prøve de mange gode restauranter i Alicante her af flere med Michelin stjerne. Området rundt om hotellet byder også på et mindre torv med et udvalg af restauranter samt en stor udendørsbar med mange forskellige drinks og varmelamper så man kan side ud hele natten. 

Hvor er Hotel Alicante Golf?
Hotel Alicante Golf ligger i den vestlige del af Alicante by med under 10 minutter til Alicante Marina og den historiske gamle del af byen. Alicante lufthavn er kun 20 minutter væk og inden for en halvtime ligger der 6 andre baner.

Golfbanen
Alicante golf er en skøn pakke bane i byen. banen byder på 6 par 3 huller, 6 par 4 huller og 6 par 5 huller, man spiller dog aldrig to ens huller i træk. Banen byder også på stor driving range samt indspils område og putte green så der er god mulighed for at varme op. Der er et stort rumligt klubhus med restaurant og bar ud over proshop og omklædningsrum. 

Hvad er karakteristisk ved golfbanen Alicante Golf? 
Seve har altid været en modig golfspiller og Alicante golf belønner de modige. Der er 5 store søer på banen som er i spil på 12 ud af 18 huller. Her kan man virkelig tale om en risk and reward bane. I 2008 blev man færdig med udskiftning af alle greens så de nu fremstår hurtige og ensartede. Greens tager godt i mod men der er ikke mange nemme putts på de udfordrende greens. Alt i alt en skøn parkbane med træer, vand og historiske romerske ruiner som en integreret del af banen. 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedRejsemålLedige pladserPris fra
27-09-2022KastrupCosta Blanca, Alicante Golf fra Kastrup, 7d + 4 golf / BuggyMere end 89.345,-Book
04-10-2022KastrupCosta Blanca, Alicante Golf fra Kastrup, 7d + 4 golf / BuggyMere end 89.545,-Book
11-10-2022KastrupCosta Blanca, Alicante Golf fra Kastrup, 7d + 4 golf / BuggyMere end 89.545,-Book
18-10-2022KastrupCosta Blanca, Alicante Golf fra Kastrup, 7d + 4 golf / BuggyMere end 89.745,-Book

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning