star star star star

Moderne elegance og perfekt beliggenhed

Gran Playa de Palma er et 4-stjernet hotel i hotelkæden Hipotels. Hotellet ligger tæt ved stranden i byen Palma, som er Mallorcas hovedstad. Øen Mallorca er kendt for at være en fantastisk feriedestination, fordi der er mange gode strande, og vejret typisk er solrigt og varmt. Men øen er også en god destination for din næste golfrejse. Book et ophold på Gran Playa de Palma, hvis du kan lide hav og golf. Med sin gode placering giver hotellet dig nemlig mulighed for at spille golf og nyde havet.
Læs mere her
Grana Playa de Palma

Gran Playa de Palma har bl.a. et fitnesscenter, restaurant med buffet og pool. Restauranten og poolen vil du blive taknemlig for efter en lang dag på golfbanen. Og golfbanen, som du kan bruge på denne golfrejse, finder du hos golfklubben Golf Maioris. Den ligger få kilometer fra hotellet. Der ligger også andre golfklubber i området, som du kan opleve.

Værelserne på hotellet er mellem 33-50 m2. De er lyse og indrettet yderst stilrent med afdæmpede farver. Værelserne er udstyret med:

  • dobbeltseng
  • privat badeværelse med 2 håndvaske
  • fladskærms-TV
  • pengeboks
  • minibar
  • altan
  • aircondition.
Mallorcas gode omgivelser

Fordi Gran Playa de Palma er omringet af gode strande, og somrene på Mallorca er varme, er der rig mulighed for at dyrke vandsport og lave andre aktiviteter på vandet på din golfrejse, du kan for eksempel køre på vandscooter, dykke og svømme med delfiner. Men Palma er også fuld af historie og kultur. Du kan bl.a. besøge den berømte katedral La Seu, tage på kunstudstilling eller besøge historiske steder som Convento de Santa Clara – uden at skulle køre timevis.

Ønsker du at vide mere om Golf Maioris’ golfbaner, har klubben en hjemmeside med informationer, som du kan udforske. Hos Caddie Golfrejser kan du dog altid få et overblik over destinationer og golfresorter, som kan give dig en god golfferie.

background graphic