Spritnye lejligheder i nordisk design

Spritnye lejligheder i nordisk design, hvor der er tænkt på miljøet og udsigt over golfbanen? Lyder det som noget for dig, så skal du vælge Granada Beach & Golf! Med udsigt til Los Moriscos Golf er du tæt på banerne og 10 minutters gang fra stranden. Los Moriscos Golf er, med sin enestående udsigt, en skøn bane at spille på og har masser af udfordringer, især i form af søer og åer.
Læs mere her
Bo i skandinavisk stil

Går du efter et skønt Long Stay med mest valuta for pengene, så skal du vælge også Granada Beach & Golf! Er du efter en almindelig længde ferie – ja, så er der også mulighed for det!

Lejlighederne er helt nye fra 2021, og indrettet i skandinavisk stil med utrolig stor komfort. Du vil føle dig helt hjemme og en af årsagerne er, at vi har været helt nede i "maskinrummet" og rådgivet Granada Beach & Golf ned til mindste detalje. Sågar bestikket, porcelænet i køkkenet og den gode kaffemaskine har vi anbefalet!

Helt nye lejligheder, som ligger kun få minutters gang fra stranden, golfbanen og med kig til Sierra Nevada. Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område med liv og aktivitet, så man kan mærke den varme atmosfære omkring sig.

Disse lækre, lyse lejligheder, hvor der er kræset for detaljerne og hvor der ikke er sparet på noget, vil du ikke gå glip af!

Alle lejlighederne har to soveværelser, to badeværelser, og der er 70” LG fladskærm i stuen, og 50” i soveværelserne, begge med masser af kanaler. Alle armaturerne er fra Hans Grohe og alle soveværelser har rigtige dyner. Alle køkkener er fuldt udstyret med kaffemaskine, komfur, mikrobølgeovn, og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Der er gjort alt for at spare på elforbruget, hvilket for eksempel betyder, at man kan slå enkelte værelser/områder både til og fra på airconditioningen. Al adgang til bygningen og lejligheden foregår elektronisk. Der er desuden valgt bæredygtige løsninger for al tekstil.

Los Moriscos Golf

Samtlige lejligheder har hel eller delvis udsigt over 13. hul på Los Moriscos Golf. Mange af lejlighederne på Granada Beach & Golf er vestvendte, men ikke alle. Det er derfor vigtigt, at du ved booking gør os opmærksomme på det, hvis du ønsker vestvendt lejlighed, og får bekræftet, at dette er muligt.

Bygningen og fællesområdet omkring den, er stilfuldt dekoreret og kun beboere har adgang til området. Der er kælderparkering og en smuk fælles pool. I fællesområdet findes der også et område med forskellige redskaber til at træne/motionere, en legeplads til de små og en helt ny minigolfbane, som man frit kan benytte.

Vi er selv meget begejstrede for disse lejligheder, som er noget af det bedste du finder på Solkysten, - og så til en vanvittig god pris!


Som prikken over i’et og som en venlig gestus til gæsterne, er der ved ankomst lagt en flaske vand og en flaske vin på køl. Det kan I nyde på jeres dejlige terrasse, mens I ser frem til et skønt ophold på Granada Beach & Golf! Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, så skal du overveje at tilkøbe pakker med fx. morgenmad, frokost eller måske ekstra rengøring?

Langs stranden, findes der mange restauranter, tapas- og vinbarer. Der er 5-6 km til Motril og Salobreña. Vil man til en lidt større by, så skal man aflægge Granada et besøg. I Granada by kan du besøge det mauriske middelalderpalads Alhambra eller måske er du mere til drypstenshullerne i den hyggelige by Nerja? Vi vil meget gerne hjælpe dig med bestilling af billetter mm.


Golfbanen Los Moriscos har masser af udfordringer, især i form af søer og åer, så selv om den ikke er forfærdelig lang, par 70, er der masser af opgaver at tage vare på. Banen er stort set helt flad, så buggy vil kun være nødvendig, hvis du har problemet med bentøjet.

Banen er fra 1974, hvor den blev opført med de oprindelige ni huller. Den blev i 2006 udvidet, så du nu kan fornøje dig med 18 huller.

background graphic